Jag ar sa ...





..exalterad att jag nastan inte vet vart jag ska ta vagen. Den 25:e september kl 930 bar det av till Irvine och wild rivers waterpark. David har fixat fram en partybus som vi och vara narmaste 37 vanner ska aka dit it.



Har aven bokat en annan buss ocksa till de som inte fick plats i varan ( jo de blir mycket folk ) . Kommer bli en sa helt sjukt rolig dag att jag inte ens kommer kunna beskriva den med ord. Kommer aka hemifran halv tio som sagt och komma fram vid elva tiden, sedan spendera hela dagen dar till kl atta da vi blir upplockade av bussen igen som ska kora oss till de gnome dome for efterfest.



Parken ar helt avstangd for allmanheten den dagen och det ar 21 ars aldersgrans, for det kommer serveras alkohol, finnas barer och framfor allt massor av dj's som kommer forgylla dagen med underbar musik. Jisses vad jag langtar. Bara fyra helger kvar!!!



Det kanns att...

.. jag gick en svang till gymmet igar. Mina magmuskler tillater inte nagra hastiga rorelser nu..
Men de ar bra, de ska kannas! Efter allt skitmat som de blev i helgen behovs de nog en timme pa gymmet ikvall och i morgon ocksa.. Pa torsdag far de bli vilodag da det ar Jersey shore o middag at the gnome dome som vanligt:)

Sitter nu aven och funderar over hur vi ska gora i helgen. Leighton och Genelle ringde i morse och horde om vi vill aka med dem och LC o Jamie till St George dar Leightons familj har ett hus och bara mysa dar i helgen. Som jag forstod det ar de ca 6 timmar bort, men valdigt fint lite sadar halft ute i oknen.. Pa agendan star tydligen hikes, golfspelning, vinturer och vindrickande. En liten annorlunda helg fran vad vi varit vana vid pa slutet.
Annars sa ar det nast sisa wavehouse i helgen, och det haller tydligen oppet lordag och mandag ocksa, och nagra av vara vanner hade tankt ta nagra stranddagar med volleyball o  lekar pa stranden, sa jag kan som inte bestamma mig nu vad vi ska gora.... Aka eller inte aka? Det ar fragan.....


Natur hikes?

Eller wavehouse?

Har precis...

..kommit in fran middag ute tillsammans med en gammal van till David o hennes pojkvan som ar och halsar pa fran NY. Vi at middag pa tower 23 som ar en jattefin/mysig restaurang alldeles vid havet. Jag at en supergod kottbit med blamogelost potatis, beasas och smorstekta champinjoner och David at en skaldjurstallrik. Riktigt riktigt mumsigt!!!
Sitter nu och ser pa transformers.. Ettan.. Har ju inte sett den an.. Har tvan ocksa, sak se den imorron ! Sa hoppas den ar bra!

Borta bra men...

.. hemma bast! Ar ater igen hemma i san diego efter en langhelg i SF. Var otroligt roligt o traffa barnen,  B o T och Amanda o Jenny sa klart... Men annu skonare var det att fa komma hem igar. Bli uppplockad av "familjen" (dvs David, Natalie och Fred) som jag saknat jatte mkt nar jag varit borta :) O lika glada var dem att se mig. Mest glad var nog Natalie tror jag! :) sotnos..
Akte i alla fall bara hem o gosa in mig hos David o sov som en stock hela natten!!

Helgen var superkul med kraftskiva, utgang o massa mys med barnen.
Lunch och middag pa wipeout och den basta natta pizza jag atit sedan jag kom hit ;)



Nu ar jag dock tillbaka pa jobbet for en ny fem dagars arbetsvecka  ..  dryyygt...
men som tur ar sa ar mandagen helgdag sa det blir en till langhelg!
Hoppas tiden gar fort!

Ar i SF nu...

och allt kanns helt underbart.. Var sa otroligt roligt att traffa barnen igen att det gar inte att beskriva!! Blev vackt i morse av tre barn som hoppade in pa sangen.. Maja har blivit sa otroligt stor. Kan inte fatta det.. Hon bara pratar och ar helt otrolig. Lucas o Sofia har ocksa blivit stora aven om de inte syns pa samma satt.
Resan gick bra, blev lite forsenad. Tog sedan bussen hem till Novato dar Amanda plockade upp mig.
Akte hem sov. Vaknade i morse, gjorde iordning barnen och cyklade med dem till skolan, lamnade av Maja pa preschool. Tog sedan frukost pa la boulanche dar de blev kaffe o kaka ;) Akte sedan hem tillsammans med Jenny innan de blev dax att hamta upp Maja igen. Tog sedan en lunch pa wipe out innan vi akte till target och kopte henne ett par nya skor och pa sephora for en ny blush till Amanda. Plockade upp de andra barnen, gjorde middag... (hemmagjord mac n cheese) och Lucas gjorde efterrat (fruktsallad i ugn med choklad o glass) . Akte sedan pa Ikea for att kopa mer kraftor for kraftskivan imorgon. Dock var alla slut sa de blev choklad istallet. Akte sedan hem till Barbara o Tom for en lite myskvall. Var precis som vanligt o traffa dem igen... Minus att Carolina inte var dar.... :( saknar dig natt otroligt
fick oss i alla fall manga skratt at alla b's historier om barnen... sa underbar kvinna far man leta efter...
sitter nu hemma i sangen och ska snart sova.. kommer bli en lang dag i morron.. ska aka med barnen o ata glass sedan aka hem till b o tom igen.. traffa carson o morgan innan ja o jenny o na andra tjejer ska ner soder om sf for krafskiva hos amandas.. pojkvan?


nu sova....! natti

Sitter har och...

.. raknar sekunder tills jag ska fa aka hem.. Ar sa sjukt trott och vill inte ta en nap innan jag ska aka.. Det kan jag gora pa flygplanet... Alex har sovit snart i tva timmar och tvatten ar klar.. Bara mina tva vita linnen som hanger ute i solen som inte ar riktigt torra. Men de har en timme o (1 min) pa sig innan de behover vara torra..

Ser sa fram emot att fa aka till San Francisco nu sa jag blir nastan tokig. Prata med Amanda o Jenny, de hade varit pa ikea och kopt hem choklad och MASSOR med kraftor. For pa lordag blire kraftskiva.. Lunch pa wipeout i morron ocksa och sen in till Stan pa sondag! Langtar Langtar langtar!


Varan forsta svang in till San Francisco

Julfest hemma hos Ryan o Ryan

Picknick med utsikt over golden gate och San Francisco

San franciscos fotbollslags sista match for sasongen (de vann)

Jag Carro och Li pa varldens basta restauran.. Wipeout

Jag och Carolina forsta kvallen hemma hos Ryan....Gud vad jag onskar du var har
saknar dig natt sa oerhort hjartat!



Riktigt frustrerande...

glomde telefonen hemma igen!! Typ andra gangen pa tva veckor... Hatar att inte ha den med mig.. Inte for att jag ar sarskilt popular... Lar val komma hem ikvall utan att nagon ens ringt mig eller lamnat ett stackars sms ... Men anda... Kanner mig helt handikappad!

Var en svang till parken i morse med Alex.. Tog sedan en promenad till bibblan dar jag lanade om min bok.. Sjukt dalig o trakig.. Men for er som inte vet de sa ar jag typ med i en bokklubb nu ( mest for vinet o sallskapet pa traffarna).. Sa jag maste ju lasa den.. Forra boken var ok, och boken fore den.. Men den har suger.. ROVHAL...

Packade i alla fall nastan allt igar, har lite klader i maskinen nu som jag hoppas hiner bli klara.. Var ju sa duktig och slangde in kladerna i maskinen igar utan tvattmedel..
Ska sa fort jag slutar skynda mig hem, stoppa in allt i bilen o sedan lata David skjutsa mig till flyget som gar kl 740 pm. Landar kl 905 i sf, ska sedan ta bussen till marin.. Drygt.. Tar typ en o en halv timme ! Bla!
Na. Nu ska jag lagga alex. Inge mer bob the builder for honom idag!



Kommer sakna min alskling... <3

Bilder


Utgang Millers



Hur stor ar chansen att vi aven hittar en kundvagn att kora hem amanda i denna gang?



wavehouse sonday. Carro, Fred, Ali, Amanda o Joe



Beerpong





Rollercoaster med Lil Dave

Dave o Alexa

Han kallar sig Ninja, det ar allt jag har att saga...

Hade en mysig formiddag...

med Alex pa stranden. Traffade aven en tjej dar som tar han om tva flickor som ar lite aldre an Alex med nagra manader... Gick sedan hem, gjorde lunch, lekte lite, innan mamman kom hem. Da passade jag pa att sitta en stund i solen da det faktiskt var en bris pa altanen idag sa jag behovde ju inte do!
Lade sedan Alex och tog sjalv en tupplur pa drygt en timme.
Nu ska jag snart ta och aka hem o sedan dra ivag pa ett pass bodypump kl halv sju.
Snalla ge mig krafter att orka.
Efterat blire att gora middag, orzo med harricort verts, tomater och feta ost, packning infor resan till SF i morgon och stadning av lagenhet da den ser ut som ett bombnedslag efter helgen..
mkt att gora... 0 energi

Jag ar sa sjukt trott idag...

att det ar helt tokigt.. Var i stort sett omojligt att ta sig ur sangen.
O plocka ihop tvatten och gora mig i ordning att aka ivag VAR typ de varsta jag gjort. Sprang typ runt i lagenheten som varsta irrhonan.. Halvsovandes! Hade tur att de var bra musik pa radion pa vag till jobbet annars hade jag nog somnat... Och jag kan inte fatta varfor jag var sa trott. Kom ju isang strax efter elva igar sa jag fick nastan atta timmars somn...

Hade i alla fall over Natalie pa middag igar. Hon kom hem fran maui igar morse sa jag har itne traffat henne pa tio dagar. Gjorde hemmagjord mac n' cheese som jag bjod henne pa da det ar henne favorit mat. Riktigt gott blev det ocksa tycker jag.. Mycket battre an den fardigkopta man koper pa affaren.. Gjorde aven en sats met pastasas med italiensk kryddkorv och pasta... ( jo jag var pa hugget igar :P )

Nu ska jag och en mycket trott Alex ga till stranden!

Hej svejs!

Hawaii tema


En gruppbild fran forra sondagen da vi hade hawaii tema pa wavehouse

Har precis...

.. lagt Alex o sitter nu har och latar mig framfor datorn.
Inte for att jag vill klaga, men det ar alldels for varmt for att sitta ute just nu....
Solen ligger ratt mot altan vaggen och det ar ingen vind alls. Sa det blir helt sjukt varmt..
Ska kanske ta mig en liten tupplur? Kanner mig super trott.
Var nog inte lika utvilad som jag trodde imorse...
Har aven bjudit over Natalie pa middag och film ikvall. Hon var varit pa
maui nu i 10 dagar.. Kom hem idag.. Och jag aker till SF pa fredag..
Sa traffar jag henne inte idag ar chansen ratt stor att jag inte hinner traffa henne:P

Gjorde aven varldens godaste omelett till lunch idag.
Hade i:
Agg
Creme fraiche
Cayenne peppar
Salt och Peppar
Tomater
Lok
Kalkon
Mozarella ost
och sist men inte minst avokado! SJUKT GOTT! Och valdigt mattande :)


ser kanske inte sa mkt ut for varlden, men gott vare ;)

Kan inte ens ...

... beskriva med ord hur skont det var att komma hem igar kvall efter en riktigt lang och trakig dag...
Var sa sjukt trott nar jag kommer hem att jag trodde att jag skulle somna pa flacken!
Dock hann jag bade aka pa affaren, gora rakwook, se fardigt fools gold och hjalpa David att fixa med party bussen till wet electric innan jag antligen somnade vid tio tiden.
Sov som en stock hela natten, tror inte ens jag vande mig :P
Vilket var skont for nu kanner jag mig ratt sa pigg och utvilad.
Sa jag och Alex ska ta os en liten promenad nu ner till bibblan dar det ar sagostund nu kl 1030!

Ha en bra dag allesammans!

en bild pa mig o paul fran i sondags!
(nagon som kanner igen brillorna...? De ar da inte mina..)

Riktigt bra helg...

... Det ar det enda jag kan saga for att pa basta satt beskriva den!
Blev hemma fest at the gnome dome pa fredagen efter att jag plockat upp Amanda, Carro och Jenny.
Stannade dar hela natten, sov ca en timma innan vi vid atta tiden pa morgonen akte vidare till en bar dar vi
fortsatte festa fram till 12 tiden. Da akte vi hem till oss for att lata oss vid poolen resten av dagen.
Tog en nap pa ca 2 timmar mellan fem o sju innan jag, tjejerna och David akte och at lite sushi.
Efter sushin akte David hem o jag o tjejerna gick ut. Forst till millers och sedan vidare till bar west dar vi skakade lite rumpa fram till stangning.
Var lange sedan jag var sa full utan att ma daligt! Sa kvallen var riktigt lyckad.

Sondagen spenderades pa wavehouse. Akte forst dit for lunch, sedan hem till oss dar de blev lite forfest innan vi akte tillbaka vid fyra tiden. Hade en riktigt rolig kvall forrutom nagra mindre downers...
Blev efterfest till kl halv ett innan det antligen blev tid att sova!

NU ar det enda jag kan tanka pa e att fa komma hem o sova. SOVA!
Ska se fardigt fools gold o sedan badda ner mig i sangen.. KL SJU!



Ska forsoka ladda upp lite fler bilder fran helgen senare. Men Jenny har alla pa sin kamera


Varmt och skont...

... idag... Over 30 grader skulle jag nog tro..
Sa jag och alex tog oss en promenad ner till stranden dar vi stannade ett bra tag innan alex blev trott o behovde ga hem o ata lite o sedan sova...
Sitter nu har och latar mig, han ska val sova i ca en o en halv timme till innan han vaknar :)
Mitt liv som nanny ar hart... Jag vet..


Ikvall kommer....

... Amanda, Jenny och deras van Carolin och halsar pa!
Kommer bli sa roligt! Plockar upp dem pa flyget kl 930pm, for att sedan aka till the gnome dome
pa fest. Imorgon ar planen att vi ska ligga vid stranden/poolen hela dagen for att sedan ata sushi och ga ut och
pa sondag blire wavehouse!

Sahar roligt hade vi sist Amanda o Jenny var och halsade pa;


Utgang till millers och cabo fredag kvall









Floatopia pa fiesta island pa lordag









Amanda i beerpong turnering pa sondag, at aven varldens godaste bruch dar






En helt sjukt roligt helg hade vi! Hoppas denna blir lika bra!

For jag ar lycklig....

.. for jag ar lyckling.. For jag ar lyckling mandag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lordag..For jag ar LYCKLING!
Talade precis med min pappa o Ploy pa skype! Verkar som de skjuter pa brollopet till nasta sommar anda! Det gor mig sa glad for det betyder att jag nog kommer kunna vara med om du allt gar
som det ska med mina papper.. Var forst tankt att de skulle gifta sig nu i september, och da skulle det ju vara absolut omojligt for mig att vara dar eftersom jag ar fast har just nu! Sa jag ar Lycklig!


Vaknade kl halv...

... sju i morse av att det var sjukt varmt i varat sovrum.
Flakten hade slutat ga och solen lyste rakt in...
Kollade pa termometern som visade 26 grader... kl 7!

Sitter nu hemma och....

... latar mig framfor tv:n.
Kollar aven igenom lite papper for min greencard ansokan.
Tuuuusen saker som jag maste fylla i, och jag har ingen aning om hur jag ska gora.
Ska fylla i form:
I-485 + G-635A greencard
I-130 + G-325A petition
I-765 employment card
I-131 travel
I-864 affid. if support
Bara I-485 formen och I-130 kostar 1500 dollar
de andra kostar mellan 40 och 300 dollar styck att ansoka om
och over det tillkommer advokatskostnad (for att kolla igenom sa att allt stammer) pa mellan 20-150
dollar styck.... Och alla verkar sta pa kinesiska for jag fattar verkligen ingenting av vad som star i dem.
Men det ar kul med pengar.. Om man hade nagra..
Utover detta behover jag aven ha pass, personbevis, giftemals licens, 8 passfoton (+plus david behover ocksa fixa)
medical examination, papper pa vart jag bott de senaste fem aren och vart jag jobbat, papper pa alla vara gemensamma tillgangar, sa som skatteaterbaringar, lane dokument, forsakringar, bank papper, vara 10 basta bilder tillsammans och kort och sant som vi skickat till varandra under vara tid tillsammans...
ja det ar inte bara en sak..

Blir trott bara jag tanker pa det.
Dock verkar de som vi har haft tur och fatt tag pa en advokat som ar gift med en gammal van till mina foraldrar
sa forhoppningsvis behover det inte bli superdyrt, och forhoppningsvis inte sa komplicerat !
Har i alla fall fixat haret nu ocksa,  blev ratt nojd. Hade hoppats de skulle bli ljusare an vad det blev.
men inte tillrackligt daligt for att inte vara nojd... Far visa en bild senare nar jag tagit en.

Nu middag

Jisses....

.... jag ar verkligen en riktig svettlok.
Har precis kommit tillbaka fran parken/stranden med lillskitungen som jag tar hand om:)
Familjen som jag jobbar for bor jatte bra till i ett valdigt fint omrade.
Husen harikring gar pa miljontals dollar. Ett hus lite langre ner pa gatan ar ute for 4,9 miljoner dollar.
Dock ar huset de bor in inte alls speciellt fint eller sa, tror inte familjen bryr sig sa mkt.
Men som sagt.. Bra lage.. Valdigt hogt upp pa ett berg/kulle med utsikt over havet.
DOCK ar det inte riktigt lika underbart da jag ska vandra upp for hela den har backen nar jag
ska hem fran parken och det ar 30 grader varmt ute.
Parken ligger alldeles vid havet, och fran parken o hit ar det uppforsbacke hela vagen, och det
tar ca 20 min for mig att komma hem.... Sa ja... Ni hor ju sjalva.. Inte kul...
Undrar vad folk tror om mig egentligen nar de varje dag ser mig kankandes uppfor med barnvagnen
tomatrod i ansiktet och svetten rinnandes? Tur Alex bara e 1.5 o inte riktigt bryr sig.. hehe


Dryg morgon....

Usch vad jag hatar att kliva upp tidigt. Speciellt nar D far ligga kvar i sangen o sova langre an mig.
(vilket han nastan aldrig gor, sa jag borde vara glad for hans skull att han antligen far lite sovmorgon..
Men icke.. Jag vill ocksa ligga kvar.. Och ligger inte jag kvar sa tycker jag han ska kliva upp o gora mig sallskap ;) )
Tog i alla fall min lunch och en hog med tvatt o akte ivag pa jobbet.
Har precis slangt in en maskin och vantar pa att den ska bli klar.. ( ar riktigt skont att jag kan tvatta har da varat lagenhetskomplex har fasta tvattider for varje lagenhet. Varan tid ar mellan 16-18 pa torsdagar, o jag ar inte ens hemma forran halv sex, sa de gar som daligt o tvatta da)
Ska sedan ta min lilla skitunge och dra en svang till parken.. Eller kanske stranden? Far se vilken tid
solen far for sig att titta ut...

Klipp och farg efter jobbet, sedan har David bjudit over Kourtney och Jeremy pa middag.
Imorgon blire middag igen at the gnome dome och sedan pa fredag kommer Jenny, Amanda o en tjejkompis till dem och halsar pa. Kanner att det har kommer bli en bra vecka !

Ikvall har jag...

... till och med varit sa duktig att jag gatt till gymmet sjalv..
Forsta gangen pa over tre veckor nu som jag dragit mitt lata arsle dit.
Storsta andedningen till att jag inte gatt har varit David. Han har inte
matt riktigt bra och varit sadar lite halvforkyld nu under en langre tid.
Och sitter han hemma pa soffan o latar sig sa tanker ju inte jag ga o rora pa mig.
Idag hade han dock en gymdate med hans mini me,(fast pa ett annat gym and det jag
gick till)  sa da blev de for mig o rora pa mig ocksa.
Kanns riktigt riktigt bra sa har nar man har kommit hem..
Korde mage o ben, kommer definitivt att kannas ordentligt i morgon..


Nu dax for sangen..
maste upp tidigt i morgon da jag kommer borja en halvtimme tidigare for
att hinna ivag till frissan i tid.


kommer da inte bli sadar morkbrunt igen pa ett valdigt bra tag i alla fall.
(for jag ska aldrig saga aldrig... kommer att ha glomt bort hur mkt jag inte
gillade det om ett halvar... )


god natt

I morgon har...

....jag bokat tid hos frissan kl 445pm.
Har dock inte riktigt bestamt mig for vad jag ska
gora med haret riktigt an...
Om jag ska klippa av de till axlarna igen ( gillar som den langden
nu nar jag tittar pa bilder fran forra aret ) eller fortsatta spara ut det.
For det ar ju egentligen det jag vill ha.. Langt har... Men just nu
ar det sadar mitt emallan langt och de gor mig galen. Dessutom
ar det alldeles torrt och risigt av allt solande o badande. Sliter
verkligen pa haret. Fast jag var och investerade i vad jag tycker ar
en av varldens basta inpackningar igar.
Redkens smooth down butter treat. Kan faktiskt kosta pa sig den har
da den inte ar sa fruktansvart dyr. Ca sadar 16 dollar for en 250 ml flaska
(kostar over 300 kr i sverige)
Kopte aven en stor flaska med silkesdroppar till min kara mor som jag..nar
jag far tummen ur ska ga o posta till henne..

Det ar mycket som ar dyrare har i staterna, men markesharvardsprodukter ar inte en
av dem...



Blir i alla fall till att forsoka fa den har harfargen. Den gillas !

Maste ju bara...

..beratta hur det gick med min crockpot igar.. Och jag kan tala om att det gick alldeles utmarkt.
Satte igang den igar kvall innan jag gick o la mig, o voila! Min lunch var klar nar jag vaknade i morse!
Hur superenkelt och gott som helst.

Bara att slanga i:
6-8 potatisar
6-8 morotter
1 burk grona oliver
1 flaska catalina sallads dressing
och sist en 3 punds grytbit over alla andra ingredienser.
Tryck pa cook i 6 timmar och resten skoter sig sjalv.

Hmm.. hur lang tid kan det ha tagit mig? 10 min?
Helt underbart latt. Kanner att jag kommer ha mkt anvanding av den i
framtiden. Nasta recept pa listan som ska provas ar italian sausage lasagna.


Satt datumet i

almenackan... 25:e april blire wet electric! Ett stort poolparty i OC med massor av dj's som kommer
spela as bra musik hela dagen. Kommer ta en party bus dit och hem och det kommer vara tillsammans med
alla vara underbara vanner. Verkligen ALLA ska dit !! Langar verkligen, ska bli sa sjukt kul!

Just nu sitter jag och stirrar pa tv, family guy. Har nyligen borjat inse att det faktiskt ar ett riktigt bra program,
men de slar inte tosh.o.. (ni dar hemma borde kolla in youtube) Bra underhallning.
Lagade kottfarslimpa med potatis, brunsas och kokta morotter till middag.
Har aven satt igang min nyinkopta crockpot. Tyckte de var dax for invigning. Far se i morogn hur det smakar :)


jag och natalie pa wavehouse igar

wavehouse


hawaii tema

Wavehouse var packat igar alltsa, hur mycket folk som helst. Kunde knappt komma fram till scenen dar
steve aoki dj'ade. Tydligen en lokal valdigt kand dj. Sjalv har jag aldrig hort talas om honom
tidigare. Men han spelade riktigt bra.

Hade som vanligt en riktigt undebart rolig sondag med underbara manniskor.
Nu mandag igen och .... Forhoppningsvis tid for att aterga till gymmet denna vecka...(kanske..)








Igar blev de till att

vakna kl nio av att angel ringer och vacker mig och David.
Han ville att vi skulle hanga med honom och en masa andra manniskor nere till fiesta island och
aka ring och wakeboard.. Var tankt att vi egentligen skulle mota upp med trey o dem for att tailgata infor
chargers game, men de slappte vi ganska fort nar vi fick chansen att aka bat istallet  ;)

Motte upp med honom vid 1 tiden nere pa stranden, hade da med oss grillen och nagra ol och bikinis och solstolar.
Var hur haligt som helst, vadret var toppen och baden som angel hade var riktigt stor o fin. Sa vi spenderade hela
dagen dar fram till kl fem...

Och jag maste saga att jag ar riktigt stolt over mig sjalv da jag aldrig i hela mitt liv provat en wakeboard forrut, men lyckades ta mig upp pa sjunde forsoket och faktiskt aka en bit. Dock var det valdigt blasigt och manga andra batar runt omkring oss sa vagorna var riktigt stora o min balans var inte den basta :P
Men kul var det.. Och, jag kan lova att jag har riktigt ont i bade ryggen o armarna idag.. ;)

Kvallen spenderades forst framfor poolen tllsamman med trey o dem, o sedan hemma hos dem for en film/spelkvall.
Alldeles lagomt sadar en lordag kvall.

Nu ska vi gora oss i ordning for wavehouse. Hawaii tema !!!

At min supergoda

sushi igar igen, min spicy albacore roll, sunrise roll och en dragon roll! MUMS.
Lovar att jag var lagomt matt nar jag gick fran restaurangen ;)
Efter middagen blev de filmmys hemma hos oss tillsammans med Nat, Fred och en tjejkompis till honom.
Sag remember me, helt ok film. Trodde dock den skulle vara battre. Inte sa mycket.. GO.. i den...

Nu ska jag o D aka ivag och mota upp med Angel for en formiddag pa en bat, lite tubing och vattenskidakning star
pa schemat! :) Sedan blire bender 4, it's a house party, och sedan bbq at the gnome dome ikvall :)

tur fredag den 13;e ar over, en bot, en sjukling, en i allmanhet dalig arbetsdag, och en forstord troja. Jo.. Glad att dagen e over...

Snart ar

dagen antligen over. Har precis stoppat isang Alex. Slocknade pa tre roda.. Var riktigt trott...
Berodde nog pa att vi spenderade nastan tva timmar i parken, och efter det ca en halvtimme pa bibblan
dar han fick leka med lite lego o puzzel medan jag passade pa att lasa senaste cosmo... (tummen upp for denna valdigt aktiva nanny)

Tre timmar kvar av arbetsdagen, dvs tva tmmar som han sover och en timme som jag aktivt behover jobba..

Fredag den 13

Jaha, da har man blivit stoppad av polisen for forsta gangen i sitt liv...
Pa vag till jobbet i morse blir jag stoppad av en gammal motorcykel polis
som tycker att jag behover bota for att jag har for tonade rutor pa bilen.. (vem bryr sig)
fick i alla fall en fix it ticket som ska komma hem i brevladan nasta vecka.. Och da
blir det bara till att riva bort toningen, betala boten o sedan soka upp en polis gris och fa dem att
godkanna bilen...

Var inte nog med att jag blev stoppad pa vagen till jobbet utan att jag aven blev sen, inte bara
lite sen.. Utan mkt sen eftersom innan jag blev stoppad hade jag redan brottom da David
vaknade upp och var riktigt sjuk.. Sa jag var tvungen att aka pa ett cvs och kopa termometer och
varktabletter, halstabletter och massa annat....

Fredag den 13?? Bara myt ??
Borde kanske stanna inne ikvall..


Middag at the gnome dome igar. Pa menyn: Nachos, Kyckling och Broccoli Casserole,
Lasagne och mini burgare.
Fv bakre raden: Angel, Jenn, Amanda, Sylvia, JAg, David, Natalie, Dave, Ashely
Kym, och Adrian.
Fv framre raden:Alexa, Jeremy, Katie och Trey.

Snart fredag

antligen! Aven om veckorna gar helt sjukt fort (Kan inte fatta att sommaren snart ar over...na nu ljog jag, sommaren haller pa... hela aret har .. Men ni fattar vad jag menar..) sa segar sig timmarna verkligen fram nar man vill hem....

Kom dock pa jobbet i mandags o tankte, fy fansen, en hel vecka kvar innan nasta helg. Men nu ar de helt plotsligt torsdag, och dagen ar nastan over... Har bara drygt en o en halv timme innan jag slutar, och da ska jag aka hem, skynda mig att byta om och sedan aka over till gnome dome for en liten bbq och filmkvall.. Sa hela kvallen kommer bara susa forbi ocksa.

Andra planer for resten av veckan ar sushi och film imorgon tillsammans med Jeremy och Kourtney.
Lordag blire ett house party till nagra vanner som David kanner, nagra dj's o sant. Ska tydligen komma valdigt
mycket folk och bli valdigt roligt. Som tur ar verkar det som att den borjar och slutar tidigt (kl sju pa kvallen)
sa da ar planen att vi ska aka till the gnome dome igen for en bbq och lugn kvall.
Sondag har vi inga planer for an, blir nog bara o stanna hemma och ta en hemma dag.. (kanner verkligen att det behovs... kanner mig helt partied out... Men de dyker alltid upp nagot nar vi planerat o stanna hemma som inte gar att saga nej till ) :P

Nasta helg kommer Amanda o Jenny och en van till dem och halsar pa sa det ska verkligen bli kul o se dem igen.
Helgen efter det aker jag upp till SF och far antligen traffa alla barnen igen.. Saknar dem natt otroligt! :)
Sa bli saa kul!!


annu en bild fran helgen.. Kym, Katie, Ashely, Courtney, Liz, jag och Natalie.
Underbara hela hogen !

Forvirrad









Kan ingen bara komma hit och tala om for mig vad jag ska gora med mitt liv?
Gud vad mycket enklare det skulle vara om det bara kunde saga Poff!
Har ingen aning om vad jag vill jobba med, inga storre intressen eller hobbys som skulle kunna
ge mig minsta aning om vad jag skulle vilja..
Och sedan om de kanske finns nagot litet som jag tanker, ja kanske.. Det skulle jag kanske kunna
tanka mig att jobba med, nej, da ar de antingen as daligt betalt eller varldens langsta utbildningstid.
Sa fragan ar ska jag soka till natt jag verkligen gillar men som ger daligt betalt eller nagot jag tycker ar sadar men som ger battre betalt? Med valbetalt jobb finns det ju mer mojligheter till att leva ett battre liv efter jobbet?
Medan om man inte alls gor sa mkt pengar, inte kunna njuta lika mkt av fritiden? Onskar man kunde hitta en balans...

Nu sitter jag har och funderar over hur jag ska gora med mitt jobb har, jag har en jattebra familj som verkligen ar supersnalla o staller upp. Jag kan ta hur manga lediga dagar som helst nar jag vill ( far dock inte betalt for dem )
jag har bra arbetstider (relativt bra i alla fall ) och hyfsat betalt. MEN, jag ar fruktansvart uttrakad da det ar absoult samma samma sak varenda dag, inga aktiviteter eller nagonting liknanade. Sa dagarna gar fruktansvart langsamt.
Sedan igar fick jag veta av en van en annons ute dar de sokte en nanny for ett par tvillingpojkar pa sex manader, med mindre timmar per vecka men anda mer i lon plus narmare hem.. Tankte aja, kan ju inte skada o svara pa annonsen, de kommer nog anda inte hora av sig tillbaka. Men det gjorde dem och ar nu intresserade av att traffa mig.. Fragan ar, ska jag chansa pa nagot som kanske inte ar lika bra bara for nagra hundra mer i manaden?

Sen, nagot som sedan stallde till det aven lite mer var Amanda, tjejen jag och david bodde med innan vi flyttade till PB. Hon jobbar pa en salong har i del mar och berattade igar att de nu soker en till receptionist till salongen som ska hjalpa henne.. Vilket ju later superroligt och som jag jatte garna skulle vilja gora, men da ar det samre betalt och bara deltid... Sa?? What to do? What to do?

och utover det ska jag masta skaffa mig en utbildning ocksa, for nanny vill val ingen vara resten av livet?

RSS 2.0