Forlat for dalig...

uppdatering... Men det har varit lite mkt de senaste veckorna..
Ar i alla fall hemma idag. Alex mormor o morfar ar och halsar pa sa de ville ta hand om honom. Sa jag har varit duktig och gatt en svang pa gymmet, korde bade over och nederdel idag .. Skont..
Ska nu ta och hoppa in i duschen och sedan mota upp med basta Angel o Anna for thaimat till lunch! :)

Ikvall Jersey shore och bowling da det ar Kyms fodelsedag! :)


Tjingeling

Sotnos


hahahaa

det har ar verkligen det varsta jag sett pa lange. Fy fasen va pinsamt!

Gah..

Precis dar mitt bh spanne sitter pa ryggen kanns det som om nan tagit och slagit mig med en klubba eller natt. Gor nagot sa fruktansvart ont och jag kan inte for allt i varlden komma fram till vad jag gjort. Men sa ar de val ibland efter helgen, man ar lite rund om fotterna och hips vips slar man sig lite granna, men inte tanker man mer pa de forran dagen efter da man vaknar upp och ar halvt blaslagen pa kroppen o kan inte komma fram till varfor. lol
Kommer ihag forsta gangen jag var hos Natalie och provade hennes stripstang. Pa mandagen hade jag sa ont i armarna att jag kunde knappt anvanda dem, men de tog mig anda tills pa tisdagen till att komma fram till att de var inte jag som ahde nagon konstig sjukdom i armarna utan jag hade bara vanlig traninsvark fran att ha hangt pa stangen. haha.. lite kul hade jag anda at mig sjalv...

Har nu varit en svang till parken som vanligt och sitter nu och vantar pa att de sista timmarna ska ga sa jag far aka till the gnome dome for middag. Kina tema ikvall. MUMS.. At aven varldens godaste lunch. Jordgubbs sallad med gorgonzola ost och notter med en tranbarsvinegrett! Ni som inte provat det maste prova. Hur mumsigt som helst.
Blanda bara i: Mixad gronsallad, jordgubbar, gorgonzola ost, walnotter (eller mandel flan)  och sedan en tranbars vinegrett pa. Den som inte har det ta bara en vanlig balsamico vinegrett. HUR GOTT SOM HELST :)



Nu ska jag lagga mig ute i solen en stund till. Var sa skont igar. Dock hoppas jag att det dar borr helvetet inte ar pa idag.. Grannen haller pa att renovera huset och borrar o grejjar pa som aldrig forr.  De forbaskade ljudet forfoljde mig hela kvallen igar. Inne i mitt huvud. Precis sadar som nar man gar fran en club och musiken fortfarande finns kvar i skallen. Man fortsatter dansa fast man egentligen inte har nagon musik pa!


Parken jag gar till har ju inte dalig utsikt. Detta ar vad man ser nar man sitter och gungar..
(var dock en samre dag idag.. Inga snygga surfare i vattnet att kolla pa ) ;)

hittade den ..

.. har filmen fran i sondags. Dock kan jag inte komma fram till hur man vander den :P


Sen ar jag ju sa duktig och star o dansar medans jag filmar sa de blir lite stotigt.. Men anvander man hjarnan nar man fatt i sig nagra drinkar.. Svar : Nej


PDSTM - Please Don't Stop The Music in my <3

maste saga...

.. att jag tycker att jag varit ratt effektiv idag! Jag har gatt till CVS tva ganger och fixat alla mina passfoton. (Var tvungen att ga till tva olika CVS da jag bara kan ta 6 kort i taget som max sedan 9/11) Sedan har jag aven ringt runt till ca 25 olika lakarmottagningar for att ta reda pa hur mkt min lakarundersokning kommer kosta. Skulle bli ca 150 dollar for bara undersokningen sedan plus 50-200 dollar beroende pa om jag behover ta nagon spruta eller inte.... Och det var de billigaste jag hittade, vissa ville ha 300 dollar for bara undersokningen.. Och ingen tar heller varan forsakring.. Sa de sog. For tydligen tar inte lakarmottagningar emot forsakringar for sadana har sorters undersokningar... Fy sjutton! Va kostar det hemma? En hundring?
Har aven ringt till banken och till forsakringsbolaget for att fa papper utskrivna som sager att jag star pa Davids forsakring och att vi har delade bankkonton. Och alla dessa papper ska in bara for att forsakra om att vi faktiskt e gifta pa riktigt. Nar jag kommer hem ska jag aven ga till hon som har hand om alla vara leasing papper och skriva in mig pa lagenheten ocksa sa att jag har papper pa att jag bor tillsammans med David ocksa. Knas knas knas..
Men, som sagt. Lite duktig tycker jag att jag har varit. Sa den 24:e ska jag undersokas, far halla tummarna att jag ar frisk da och att alla mina papper fran sverige hunnit komma :)
NU ska jag satta mig ute i solen en stund innan jag far aka hem och mysa med min underbara make!




En snabb...

..liten uppdatering fran helgen bara..
I fredags var det ju tankt att vi skulle aka till the gnome dome och se pa film, men det blev de ju sa klart inte.
Visade sig att alla tillslut skulle ga ut anda, sa nar jag kom hem fran jobbet hoppade jag in i duschen, gjorde mig i ordning och gick sedan i vag och motte upp alla pa pb bar and grill for happy hour.
Gick sedan vidare till Johnny v's for 2 dollar appetizers och drinkar.
Stannade dar o dansade resten av kvallen fram till 12.30 tiden da de blev dax for hemgang :)
Lordagen spenderades sedan pa stranden med resten av ganget och blev sedan en lugn hemma kvall med film och glass :)

I sondags blev det ju sedan sa klart for "nast sista" wavehouse, men troligtvis varan sista.. Kanner att just nu har jag inget behov for nagra mer wavehouse den har sommaren, men man vet aldrig. Kanske bara sa jag kanner idag :P
Alla kom i alla fall hem till oss dar de blev lite forfest och fixandes med tshirts och allt innan vi akte vidare tillwavehouse vid 3. Stannade dar fram till 22 tiden dar en av killarna blev utslangda, sa da akte vi tillbaka till the gnome dome for efterfest som pa gick anda fram till morgonen. Sa, ja.. Igar blev de till att stanna hemma, bestalla hem chickenwings och bara se film o sova.. Vilket var underbart skont.


Haller hemma hos oss pa att fixa tshirts och pannband. Temat for Dagen var Neon Gron eller

Neon rosa med valfri text pa ryggen

Akon star alltid ut lite mer an oss andra

Rysty, hans fru Alexa och David

Natalie, Jag, Adrian och Kym

Varldens goaste tjejer, Katie o Kym

Killarna jag och Natalie forlorade mot i beerpong

Varat gang "tog over" dansgolvet. Lite roligt bara att se hur manga som star och kollar
in oss i bakgrunden





Krystle, Jag och Liz

Mkt folk dar det var nast sista wavehouse och da folk var lediga pa mandagen da det var labour day

Nu ar jag tillbaka pa jobbet och ar underbart glad att de bara ar en fyra dagars vecka!!

Kom precis in...

... Efter en svang till parken med Alex. Ska snart lagga honom och sedan ta en tupplur sa jag orkar vara uppe ikvall. Somnade inte forran nastan ett igar natt :/ Nar jag gick till parken stannade jag till pa us postal service ocksa for att forsoka skaffa mina 8 pass foton som jag maste ha for alla mina greencard papper.
Gubben som jobbar dar talar om att jag itne bokat tid och maste sta i ko o vanta pa dem som bokat tid. Visst tanker jag.. Stannar da dar i 20 min till de antligen blir min tur. Da sager gumman da som jobbar dar att varje kort kostar 15 dollar, jag ba eeh. JIKES! Blir ju svindyrt.. Men da var hon sa snall och talade o for mig att om jag gar till CVS istallet sa kostar de bara halften sa mkt. Sa jag tackade o bockade for mig.. Ska ta en svang dit efter Alex tupplur.
Tur vissa manniskor e snalla hon sparade mig nu typ 50 dollar :)

Efter jobbet ska jag och David aka over till the gnome dome igen for BBQ. Hade forst tankt ga ut i PB da det var valdigt lange sedan vi traffade nagra av vara vanner som inte umgas med "pdstm" ganget.
Ar ritkigt billigt att ga ut har pa fredagar ocksa, gar man forst pa johnny v's fore 10 far man for 2 dollar en drick och apetizer ( sa pa 10 dollar ar man bade full o matt ), sedan kan man dra vidare till bar west dar de e gratis champange fram till 10 for dem som e pa gastlistan :) Sa pa en tia kommer man ganska langt ;) Men, som sagt blire att aka o bbq'a istallet at the gnome dome da vi verkligen behover lite lugna kvallar ;)

Middagen at the...

..gnome dome vart riktigt lyckad. Kym hade gjort hemma gjord lasagne, en sadan dar nyttig verson med masas gronsaker, utan kott och med lite ost, later kanske inte sa gott. Men de var verkligen super mumsigt.
Sjalv hade vi med oss rak alfredo och vitloksbrod, sedan fanns det aven pizza o sallad och vitloksknutar.
Var sa matt nar jag hade atit fardigt att jag trodde jag skulle svimma !
Sag sedan jersey shore innan det blev tid att aka hem o sova! Bra kvall!

Lite dalig kvalla, men en bild pa nastan hela ganget. Saknar ju David o Kym som inte kom med i bild.


Det har gjorde jag i....

... september forra aret :)


Jag Carro och Johanna var ute i Marinan i SF! Har pa karaoke baren silver clouds

Jag och Johanna var hemma hos Gjermund och grillade hamburgare

Det var forsta floatopoa har i san diego. 5000 pers. Sjalv tappade jag bort David.
Han hittade igen mig 2 timmar senare sovades pa Pauls soffa. Vaknade med en mun
full med goldfish for Rick tyckte jag skulle nyktra till. Sjalv kande jag mig som en hamster.

Jag sag Love happens pa bio. Ratt okej film. Hade forvantat mig mer efter att jag sett trailern.

Sara och Elin var och halsade pa mig. TV:I berkely o halsade pa Pablo. Th: Pa warner bros studios, vanner soffan!

Hollywoodskylten och utanfor WB's.

Beverly hills

Var aven ner till San diego en svang dar aven carro och Sabina kom och joinade oss.
Har pa ett emergency inspirerat party.

Icelundge och Flipcup

Jag och David

Carolina och jag pa ghihardelli square dar vi drack varldens godaste milkshake :)

Hade fodelsedags kalas for Anna Ochal

Och sist men inte minst sa var vi ju ute och dansade pa Cellar.
Maste saga att de var en riktigt bra manad :) Hoppas den har blir lika bra!


Kom precis..

..in fran en timmes lang promenad med Alex. Riktigt skont... Kmmer inte kunna ga t gymmet ikvall heller da vi ska till Gnome dome pa middag och se jersey shore.. Ar italiensk tema ikvall. Ska bli lasagne o massa annat gott. Vi Ska ta med oss en flaska rott och rak pasta alfredo. MUMS!
Nu lunch!

For er som inte...

... har hort talas om the shuffle an maste ta o kolla in den har videon!

Lillkillen ar ju helt underbart duktig. Om jag skulle ova varenda dag det har aret sa skulle ja inte bli lika bra.
Sjalv hade jag inte sett the shuffle fore jag flytta it, o inte forran jag var pa EDC som jag insag hur stort det ar har. Varenda manniska kan ju shuffla ;) O kul ar det, jag har lart mig bas stegen. Men ar inte i narheten av den har ungen!

Sen nar vi aven snackar om ungar som kan dansa. Hur duktig tror ni den har ungen kommer bli? Han har ju inte ens blivit pottranad!!

Satt och..


.. kollade in bilder pa FB och sag den har.. Den ar verkligen en av mina favoritbilder om inte min absoluta favorit bild. Tycker verkligen man kan se hur lycklig jag var! Underbara dag!

Vaknade precis upp...

...fran en liten nap... Passade pa medans Alex sov middag... Hade en san fruktansvar huvudvark. Verkligen sadar spranngande baki nacken.. Kanns lite battre nu men kanns fortfarande.. Vet inte om det kanske beror pa att jag ar sa spand i nacken igen eller om jag druckit forlite... Har i alla fall klunkat i mig tre glas nu sa forhoppningsvis forsvinner det sa jag kan ga pa body pumpen ikvall halv sju! Hade ju lovat mig sjalv att jag skulle trana tre dagar minst den har veckan ;) Maste komma i form till Wet electric, och halloween for den delen ocksa ;)
Fick ett mail fran yandy.com idag dar de fatt in alla halloweenkostymer for i ar.. Maste borja kolla sa de inte blir som forra aret da jag och carolina inte hade nagon! :)


Mardi gras eller sjukskoterska



Hitta nemo eller tysk olflicka

Eller kanske en nyckelpiga eller ett tvisterspel? Finns sa mkt att valja pa!

Hade en lugn..

... myskvall med middag och film hemma hos oss igar.. Drog en svang pa gymmet innan medans David gjorde mat. Heather och hennes kille David stannade over hos oss ocksa for David skulle skjutsa dem till flyget idag och aven Natalie kom sa klart. Sa de var mysigt. Gjorde kycklingburritos och at ben and jerrys cockie dough till efterratt.. (min favvo) :)

Idag ar jag riktigt slo, David sa att han forra veckan bjudit over LC och Jamie pa middag ikvall. Sjalv hoppas jag pa att de inte kommer da jag helldre skulle vilja ha en myskvall med David for mig sjalv. Har inte varit utan sallskap pa over en vecka... Kommer inte ihag nar vi hade en kvall alldeles for oss sjalva. I morgon ar det ju middag at the gknome dome, och fredag, lordag, sondag och mandag ar de festligheter.. Sa ja.. Skulle vara skont med en hemma kvall.....

Kan inte sluta



.. skratta at den har killen!
Coachella 2011.. Here i come!

RSS 2.0