Lördag..


Åh, varför ska jag jobba i morgon? Lätt att säga att det är roligt att få pengar. Men just nu är det inte så fruktansvärt roligt.. Inte när man får titta på när ens kompisar gör sig i ordning för att gå ut medan man själv inte kan. Visst, jag skulle kunna gå ut,o vara en zombie på jobbet i morgon. Men det känns inte som det är något jag prioriterar just nu..

Fick i alla fall världens godaste middag hos Anna. Mögelost fylld fläskfile med supergod sås och potatisgratäng! Mumms.. Kommer sakna er mina sköna bönor!!

Lördag.

Har precis vaknat efter att ha tagit mig en liten tupplur! Hade tänkt skylla på att jag haft en jobbig dag, men det kan jag inte riktigt göra heller då det faktiskt har varit alldeles lagomt mycket att göra på jobbet idag. Blir till att jobba ett delat pass i morgon på samma stället och sedan jobba natt mot tisdag på ett annat stället. Blir perfekt. Behöver alla pengar jag kan få!

Nu ska jag ta och gå iväg till Anna. Blir middag där(även om jag redan ätit en gång ikväll(och jag undrar varför jag går upp i vikt? haha)) med henne och Emmeli. Blir nog trevligt. De ska dock till stan sen, men jag ska bara hem o sova. Superkul!! Men vad gör man inte för lite pengar.

Tjingeling

Kuddkrig


Måste man inte bara älska San Diego? Fick en inbjudan idag på FB till ett enormt stort kuddkrig på den internationella kuddkrigsdagen den 3 april. ( visste inte ens att det fanns en sån dag?) Just nu nästan två tusen deltagere.. Hur sjukt roligt kommer inte det bli?




Lördag

God morgon<3

Kommer inte ihåg när jag var tvungen att kliva upp den här tiden för att faktiskt göra något.
Har varit vaken tidigare än så här nu på senare tid, men då har jag alltid kunnat gå o lägga mig igen om jag har velat... Nu kan jag inte det, för jag ska iväg o jobba till kl halv fem ikväll i vännäsby.. Men jag ska inte klaga, får ju pengar.. Fast det hade varit skönt med sovmorgon då jag sovit som en kratta de senaste nätterna. Tror inte jag lyckades somna förrän efter tolv fast jag låg i sängen redan halv elva..

Hade i alla fall supertrevlig igår. Sarah var förbi mig en stund på middag:) Mammas goda typ kina gryta för ett heltkompani. Lär ju få äta rester resten av året! haha Tur den var god.

Nä nu måste jag springa. Bilen kanske aldrig startar! :P


Jag tror jag dör!

Jag och Sarah sitter och tittar på roliga youtube klipp då hon kommer att tänka på denna.
Jag kan inte förstå för allt i världen hur någon kan vilja ställa upp i en sådan här tävling. Men
underhållande är det! (eller så har vi bara jäkligt dålig humor)

Varning för känsliga tittare!


http://www.miloop.com/?movie=19644

Torsdag 2


Nu mina kära vänner är resan bokad!  San Diego here I come!
Lämnar Sveriges kalla marker torsdag om två veckor den 11:e februari kl 10.20 !
Åh vad jag längtar <3


Fredag

God morgon <3

Sitter här i Emmas fina morgonrock och ska snart gå och ta mig lite frukost. Har kokat ägg och ska äta sådana där supergoda havrekusar *rekomenderas starkt* med leverpastej o gurka, apelsin juice o mitt favvo te Ingefära citron från Te hörnan inne i umeå.

Efter frukost blir det att gå till pappa för att ta o boka en biljett till San diego den 11 feb! :)
" I get to see my valentine! "


Underbara san diego

Frukostdax nu.. Mkt som behöver göras!


Torsdag


Kom precis hem från Ica. Har varit där och hämtat ut paketet från USemb!
Kan lova att jag var lagomt nervös innan jag vågade öppna det.
Men det skulle jag inte varit. Fick hela fyra månader, ända fram till 26 maj =)
Så nu blire bara till att boka biljett o flyga iväg:)

.. Lycka!

Saknar min andra hälft!


Onsdag



Ligger framfor tv o latar mig med Kevin for tillfallet. Tittar pa svanprinsessan pa youtube o ater godis! Sa mycket for mitt nyarslofte! Hade tankt dra mig pa gymmet senare, men man far val se om man orkar.. Kanner mig ratt lat idag...


Kevin ville ocksa vara med pa bild
( aven om det kanske inte sag ut sa pa bilden .. lol )
 


Ego

 

 

Min nya harfarg. Ljus mahognybrun.


Tisdag

Idag har det varit en riktig slöar dag för min del.
Kom hem strax efter sex tiden. Gick då rakt ner i duschen för efter att ha sovit på tåg två nätter o sprungit en hel dag på stan kan ja lova att man luktar både det ena och det tredje..(eller främling som Emmeli säger)
Tog sedan en lång tupplur fram till kl elva då det blev att kliva upp o gå ut en sväng med mammas hund.
Innan ja gick bort till Anna där jag spenderade resten av dagen, i hennes kök, Te drickandes!
Blev även bjuden på supergod taco gratäng. Mumms, hon är så duktig på att göra mat Anna!
Nu sitter jag hemma o väntar på att Emmeli ska höra av sig, ska eventuellt åka in till stan och hälsa på Sara (om hon känner för besök).


Måndag


Kom fram till stockholm med tåget kl 645 på morgonen.
Hade turen och fick en alldeles egen tre kupe hela natten.
Inte riktigt lika tur som när jag och Carro åkte ner då vi fick en med
egen toa. Men man ska inte klaga så länge man slipper sittvagn! :)

Gick i alla fall på mcdonalds där det blev lite frukost innan vi tog bussen över till ambassaden.
Dock fick inte emmeli gå med in så hon fick snällt åka tillbaka till Hanna och vänta där medans jag
blev fast i över två timmar på ambassaden.( Där jag för övrigt kommit fram till att jag inte gillar andra tjejer. Killar är så mycket bättre att ha o göra med när det kommer till det mesta. Mer hjälpsamma och har inte alls samma bitchiga attityd som alldeles för många tjejer verkar ha...)

Efter ambassadbesöket tog jag bussen tillbaka till centralstationen där jag mötte upp med Emmeli.
Blev en ordentlig promenad under dagen då vi inte riktigt satt stilla på över sex timmar.
Emmeli hade riktig tur o hittade en himla massa fynd.



Dust it tex, gick in på NK och kollade. Där skulle de ha en burk för 185kr.. Men då kom vi på att de finns annonser på fb som säljer två stycken för typ mindre än 200. Så vi sket i det.. Men bara två affärer senare hittar vi det.. Under hundringen! Vilket klipp alltså!
Tror jag ska ta och investera i det också.. Sådär någon dag då jag blir rik igen o kan unna mig sådana där onödiga men fruktansvärt bra att ha saker... Ger sådan bra volym till håret.

Efter all shopping mötte vi upp Emmelis styvsyster Hanna o en arbetskamrat till henne och for iväg på sveavägen där det blev mongolian bbq buffe.. Kan inte göra ntåt annat än älska det.. Mmm.. Och bäst av allt är nog efterrättsbuffen(som är lika stor nästan som mat buffen) med glass o en massa färsk frukt..
Vi rullade nästan tillbaka till tåget efter det!! Men gott vare!



Efter middagen fanns inte så mycket mer tid till nått annat, så vi gick tillbaka till centralen där det blev nattåg tillbaka till vännäs. Även denhäår gången i en egen kupe! Lyx alltså=)
Sov dock som en kratta då min underbara vän Emmeli skrämt upp mig ordentligt(jag som aldrig brukar vara tågrädd) då hon suttit o pratat om urspårningar och krockar med godståg! Så jag låg hela natten o kände efter om de känndes som vi skulle spåra ur. Eller lyssnade efter konstiga ljud som kunde tyda på att vi mötte ett godståg!

Jo knasig kan man bli för värre!


Börja om på nytt

Tanken hade som varit att jag skulle lägga ner den här bloggen då jag är världens sämsta människa när det kommer till att uppdatera den, och då jag faktiskt inte haft så mycket att skriva om sedan jag kom hem till kalla sverige.
Men nu när det är i stort sett bestämt att jag ska åka tillbaka till USA kan det ju kanske vara roligt att börja skriva igen... Så Folket där hemma kan hålla sig uppdaterade med vad man egentligen pysslar med.. (Inte för att det är så mycket) :P

Jag och Emmeli åker ner till stockholm med natt tåget i morgon kväll för att jag har tid på ambassaden kl 0900 på måndag morgon. Ska där ansöka om ett nytt visum.. (håll tummarna för att jag får det)
Sen är planen att vi ska traska runt inne i centrum o kolla lite affärer restn av dagen!
Emmeli är så underbar som följer med mig.. Hade varit dö tråkigt att måsta vänta hela dagen där själv. Vet ju bara hur det var att stanna o vänta på Sarah fyra timmar när jag kom från göteborg. Kändes som en hel evighet!

Nä tacka vet jag goda vänner!
Hade bara önskat att jag skulle hinna träffa min underbara C igen också innan jag åker... Men det verkar itne som det blir av om jag nu ska åka när jag vill.. Då lär de inte bli så mycket tid för att ränna ner till gbg igen.
Får helt enkelt vänta tills sommaren tills min sköna böna o jag ses igen ;)

RSS 2.0