Lordag

Sitter just nu hemma och vantar pa att pizza leveransen ska komma och tittar pa the holiday.
Himlen verkar aven ha oppnat sig for det verkligen bara oooser ner.. San diego ar underbart, i solen. Men regn.. Da blir folk som handfallna och har egentligen ingen aning omv ad de ska gora.. For det regnar ju aldrig egentligen..

Igar var en valdigt lugn dag, lamnade in bilen pa verkstaden och gjorde sedan i ordning mig for att aka och fixa haret. Ar verkligen supernojd. Aven om det inte alls blev sa blont som jag tankt mig. De ville inte blondera de for mkt och forstora det. Sa jag ska komma tillbaka om en manad igen :)

Plockade sedan upp Anna pa flygplatsen vid atta tiden. Tva timmar forsenat var hennes plan sa det var lite drygt. Akte da till old town for den basta sushi jag nagonsin atit. Dock fick vi vanta over en timme innan vi fick ett bord. Sa da passade vi pa att ga runt och kolla lite affarer, supersota sma gulliga stand med hur mkt fint som helst :)

Efter sushin akte vi till LC och Jamies dar vi drack lite vin och umgicks fram till 12 tiden da vi akte hem for att sova da vi vad sa hiimla trotta. Dagen idag har spenderats pa diverse affarer (las marshalls och ross mina favoriter) har kopt tva supersota toppar och nya bh grejer som doljer banden och ett superfint guess armband som jag ar supernojd med :)

Ikvall om inte vadret blir battre sa vi kan ta en liten krogrunda sa blir det nog bio och mys :) Och i morgon skulle solen forhoppningsvis titta fram sa da blir det stranden :) Men nu kom maten!



tjingeling

Fredag



Bye bye brown hair. Blond here I come!


Torsdag

Blev en riktig stadardag idag. Anna kommer ju i morgon :) Skrubbade upp hela badrummet, storstadade koket, dammsog, torkade golven och tvattade i stort sett hela dagen. Forrutom nar jag tog en promenad till affaren for att kopa smor. Blev dock lite mer. Sa den dar 45 min langa promenaden hem med en gigantiskt kasse var inte sa himla lyckad.

David kom hem strax fore fyra, blev da lite mat och sedan att gora sig i ordning for att aka downtown for att ga pa en jattefin liten restaurang uppe pa ett hotelltak for nagra drinkar. Sam en av hans kompisar skulle flytta till Arizona i nagra manader. Sa de var en sorts liten hejda fest for henne :)

Kvallen avslutades med en supergod cream pecan glass med snickers i pa coldstone :) Helt underbart!

Onsdag

Jag tror jag haller pa att sla ett nytt rekord i att inte ata godis! Bortsett fran chokladasken jag at upp forsta dagen jag var har (tack Emma den var supergod) sa har jag inte atit en enda bit godis sedan jag kom hit eller kaka eller nagonting sott.. ( eller nu ljog jag, at nog en halv dl glass som jag hitta i frysen igar ) men forrutom det. Ingenting.. .. Men.. Just nu, sittandes i soffan, tittandes pa tv, jag skulle doooda for en godispase just nu! En chokladbit, eller kanske ben and jerry, eller ostkrokar.... Gaah! Nej.. Tur det ar langt till affaren!!








Hm.. Sag jag inte popcorn i skafferiet tidigare idag?


Onsdag

Yay! Pa fredag kommer Anna. Ska bli sa roligt. Ska hamta henne pa flyget kl halv sex, och sen aka och ata Suuuushi! Mmm. Min nya favorit mat :)

Hade en riktigt mysig kvall igar med Amanda ocksa medans D var pa gymmet. Hon ar sa sot. Satt och at en massa snacks och tittade i en massa tidningar hon tagit med hem fran jobbet at mig :) Hon haller pa att lara sig spanska ocksa. Sadar hemifran via datorn. Hon skulle skicka over det till mig ocksa, sa nu jaklar, nu ska jag bli spankstalande  :)

Sitter och vantar pa att hon ska ringa mig nu ocksa. Tid for fargning av har pa fredag! Wohoo! Kan inte vanta pa att fa bort de har bruna. Helt sjukt hur fort fargen forsvinner i mitt har. Fargade haret en vecka innan jag akte hit. OCH  det faller fortfarande om jag lagger mig med blott har pa en vit kudde.. Ackligt. Sa na. Back to blond! Det enda ratta!

Nu ska jag lagga mig ute och sola sa jag inte blir sa blek i mitt blonda har :)


tva bilder fran min promenad pa stranden igar


Mandag

Pa fredag kommer underbara Anna och halsar pa mig fran San Fransisco!
Har inte traffat henne sedan i slutet pa oktober! Ska bli sjukt roligt!








Jag ar sa lycklig <3

Sondag


Bakis sondag, oh yeah!
Har i stort sett spenderat hela dagen i sangen. Tagit mig upp for att ata ett paket nudlar for att jag madde sa illa for att jag var sa hungrig. Men kunde anda inte ata upp alla da jag var for bakis for att egentligen kunna gora nagot annat an dricka vatten.

Lordagen var otroligt rolig och handelserik. Motte upp med Leighton kl nio igar morse for att aka och spela paintball. Nagot som var bland det roligaste jag gjort pa mycket lange. Men aven det som gjort mer ont an nagot annat ocksa. Raknade tidigare mina skador. 12 blamarken pa lite varierande stallen (varav ett som verkligen gor skit ont) plus tva skott ett mitt pa langfingret och ett mitt emellan ( som till och med borjade bloda.. hey.. Jo det gjorde ont, men de var helt klart vart det). Lyckades dock aldrig fa in en ordentlig traff pa D da han och jag hela tiden verkade ga forbi varandra pa banan. Men han fick inte in nagon pa mig helller sa jag kan val leva med det.


Jag och Genelle
  
Paul, Jen, Vicky, Genelle, David och Leighton.
Efter painbollen akte vi hem for att traffa tva kompisar till D som kom ner fran LA over natten for att hanga med oss pa Justin och Robs fodelsedags fest. Sa vi gjorde oss i ordning och drog ner till PB dar vi forst motte upp Nathalie for hennes pyjama pub crawl.. Nagot sjukt gulligt och nagot som jag tror vi maste infora hemma i lilla vannas ocksa. alla hade pyjamas och likanade utstyrslar.. bast var nog den nathalie hade med fotter pa. Eller killen som hade en typ 15 stolekar for liten svampbob pyjamas pa sig... Gulligt...:P
Tog oss nagra drinkar pa tva olika barer innan vi akte vidare till Justins.
Hade helst sjukt roligt, fanns olpingis, flipcup, iceludge, jello shots och det roligaste av allt ett photo booth.
Dock blev det en ratt tidig kvall for mig da de dar jello shotsen gjorde sig paminda efter en sadar timme eller sa. Hann i alla fall med att traffa flera av D's underbara kompisar och ta lite bilder innan jag somnade i bilen :P

   

   

   
Kan se pa den nast sista bilden hur jello shotsen borjade gora sig paminda. Lagg aven marke till Nathalie i hennes supersota helkroppspyjamas:)
 


Fredag

Uppdate efter en inte for handelse rik vecka.. Blir inte sa mkt gjort da jag inte har nagot jobb eller sa dar jatte manga som kan kan umgas med pa dagarna. Men det gar ratt bra anda, an sa lange i alla fall :) Lever nog fortfarande pa lyckoruset over att vara tillbaka har och bara ga runt och kunna njuta av livet. Kanner inte samma press som jag gjorde hemam da jag inte gjorde nagot heller. Kanner mig lugnare nu och tar dagen som den kommer. Aven om jag aven inser att forr eller senare kommer jag behova nagot att gora pa dagarna for att inte bli tokig :P

Men veckan har i alla fall varit bra, har varit ute i solen och fatt lite farg, tagit laaanga promenader och umgatts med D's rumskompisar pa dagarna. Kvallarna har vi mest sett pa film, lagat mat tillsammans och bara haft det mysigt.


skulle ni ga ut med mig om jag gick runt i en sadan har?

Ikvall ska vi aka till LC och Jamie dar vi tillsammans med nagra andra vanner ska ha ett wii marathon och sedan ta en trolly ner downtown for nagra drinkar.. Ska dock forsoka komma hem ratt tidigt da vi ska upp tidigt i morgon for imorgon har vi mycket pa schemat. Kl halv tio ska vi mota upp the lovetts for att aka och spela paintball. Sedan finns det unifar hundra andra saker vi ska gora, men just nu star det mellan en kryssning pa tva timmar och ett pyjamas pub crawl, kan aven bli sa att vi gor bada  tva innan vi ska aka till Justin for ett poolparty. Ska bli sjukt kul. Hoppas jag bara orkar halal mig vaken da jag FORTFARANDE ar trott kl sju. (inte kla fem som tidigare dock) :P



Na nu dax att gora mig i ordning for lite wiii! Onska mig lycka till :)


Tisdag


Har precis kommit in fran en nastan tva timmar lang promenad ute i solen! Kan inte sluta skriva om hur underbart det egentligen ar att vara tillbaka i solen! Gud jag vill aldrig hem till snon igen!
Det tog mig uniefar 20 minuter att ga fran huset ner till strandenoch darefter gick jag en bra bit efter stranden innan jag vande om. Helt underbart att kunna ga ute i shorts och en tshirt utan att frysa. Nar jag gick tillbaka kunde jag inte lata bli att tanka pa vilken "utomlands kansla" det egnetligen ar har. Jag menar man blir ganska hemma blind nar man varit pa ett stalle.(inte for att jag bott har lange, men har ju varit har tidiagre), och man slutar tanka pa hur vackert det ar egentligen med alla palmer, stora exotiska buskar med olika vackra blommor i, kaktusar och strander. Kan itne fatta att manniskor faktiskt bort har hela tiden, aret runt. Vilken lyx. Och anda ar det inte ens sommar har an heller. Aven fast det ar 23 grader i skuggan:)

Forrutom min promenad idag har jag inte gjort sa mkt, har varit pa affaren tva ganger for att kopa mat och hyra filmer. D ar sjuk. Han for ivag till jobbet i morse som vanligt, men kom tillbaka efter tva timmar ochs ag helt slut ut. Min forsta reaktion var dock (hur lange har jag sovit egentlgien? ) Nar han klev in. Tankte nu fasiken har jag sovit bort hela dagen. haha

Pratade aven en lang stund med mina Saror idag.. Dock suger Saras mick sa man hor aldrig vad hon sager, men Sarah ringde upp mig pa D's mobil sa jag fick faktiskt prata en lang stund med henne:) Min lilla alskling. Tror att jag faktiskt ska gora hennes tonfisksas till middag ikvall :)
Sen blir det nog bara att mysa framfor tvn igen, har hyrt adventure land och inglorius bastards, hoppas att de ar bra :)

Na nu borjar jag bli trott igen ocksa kanner jag. Fy sjutton. Somnade ifran filmen vi tittade pa igar kl atta for att jag var helt slut. haha undrar hur lang tid det tar innan jag vant mig?

Mandag

Update fran helgen :)
I fredags var jag bara hemma under dagen medan D var pa jobbet. Jag passade pa att hanga upp alla klader i garderoben, tvatta, fixa badrumsgrejer och sant. Kande mig som en ritkigt brottsling nar jag jag for och rojde runt bland alla D's saker. Flyttade o andrade for att fa plats med mina egna... ( man kan tro att jag ater igen skall vara borta ett helt ar, inte bara fyra manader).. :P Efter att jag fixat och stadat i ordning allt tog jag med min en av D's rumskompisars hundar for en liten promenad ute i solen.. (Heeelt underbart att kunna ga i shorts igen)  och sedan en liten stund i hangmattan dar jag laste ut en av bockerna jag fatt lana av emma, Marley och Jag. Varldens sotaste bok. Kunde inte lata bli att sitta och skrattta och grata for mig sjalv nar jag laste den. Personerna bredvid mig pa flyget maste trott att jag var tokig :)
Vid fyra tiden kom D hem, lagomt trott efter att ha suttit fast i trafiken en och en halv timme.. sa vi tog det bara lungt och tog en liten tupplur da jag ocksa kande mig fruktansvart jetlaggad. Sov fram till atta da det blev at gora sig i ornding for att mota upp nagra av hans kompisar nere i PB.
Gick pa nagra olika barer, forst pa bar west dar det ar 2 dollar drinks fore kl tio och sedan till johnny v's dar det ar gratis champange till kl elva. :) Hade en supertrevlig kvall som vanligt, som slutade hemma pa Dallas soffa dar vi aven fick se en ordentlig brottningsmatch mellan Rachel och Dallas vilket var valdigt underhallande.
Lordag morgon korde vi hem ratt tidigt da soffan inte var sadar fruktansvart skon. Sov fram till 11 nagon gang da det blev dax att kliva upp. For D hade planerat att vi skulle aka pa vinprovning tillsammans med Genelle och Leighton for att det var alla hjartans dag. (egentligen pa sondag), sa vi akte tillsmmasn med dem till tva superfina vingardar dar vi fick prova lite olika goda viner. Provade aven lite champange och dessertviner. Och jag kan saga att choklad ar itne min favorit nar det kommer till sota viner. usch och fy ar det enda jag kan sga.
Hade aven med oss en liten picknickkorg som fikades upp tillsammans med en inkopt flaska vin i solen :)

Efter vinprovningen akte vi tillbaka hem till the lovetts dar vi spelade lite nintendo wii (helt sjukt roligt for dem som inte provat an) fram tills vi skulle aka och prova pa en ny sushi restaurang :)  Var inte lika gott som den inne i PB, men dock helt ok. Efter midagen akte vi for att se den nya filmen valentines day, fast den var helt slutsald. Sa vi fick bara aka hem. Jag var dock lika glad for det da jag hade varit helt dod sedan kl fem egentligen ( inte kul att vara nio timmar efter alla andra ) :P sa det var ratt skont att komma hem lite tidigt bara kunna mysa .
Sondagen spenderades forst inne i PB dar vi kollade pa nar nagra av D's vanner spelade lite fotboll i parken, sedan akte vi aven och kollade pa en liten golfbil som D ska kopa av en kompis. D tycker att det skulle passa hur bra som helst nar vi flyttar till PB om en och en halv manad att ha en sadan att kora runt i.. Jag delade dock inte hans asikt om det. INte forran jag fick ett prov ak med Dallas runt kvarteret.. Jag kan bara saga sa har - jag ar helt sald! hahaha, sa sjukt roligt!!
Eftermiddagen spenderades mest pa en massa olika affarer dar vi inhandlade diverse saker som behovdes hemma och en massa mat da D tror att jag inte kan laga mat och ska svalta ihjal. Tog uniefar 20 minuter for mig att overtala honom att jag faktiskt inte behover sa jakla mkt :) har jag havregrynsgrot mackor och nudlar ar jag nojd:)
Hyrde sedan tva filmer pa vagen hem som vi sedan tittade pa resten av dagen innan det aven igar blev en tidig kvall da jag fortfarande egetnligen vill ga isang kl sex :)
Hoppas kvallen ikvall blir battre da jag fick sova anda tills kl 10 idag :)
Nu ska jag ta pa mig joggingpjucksen och ta mig en promenad ner till havet i det underbara solskenet.

tjingeling

Bilder kommer senare da min dator och kamera inte verkar vilja kannas vid varandra just nu.

Fredag

Nu! Antligen.. Efter hur manga timmar? Typ trettio om man raknar med bussresan sa ar jag ANTLIGEN framme!! Men lang jakla resa hit har det varit. Igar kvall nar jag kom fram kandes det som jag fallit av ett stort jakla abake till hast och druttat rakt pa rumpan. Aj vad ont jag hade. Men det ar kanske nagot man far rakna med da man nastan suttit konstant i over 24 timmar?
Flygresorna gick i alla fall jatte bra! Flyget fran sthlm till chicago blev drygt en halvtimme forsenat, men det var egentligen bara bra, for det blev mindre vantetid i chicago, behovde bara sitta ner i tio minuter innan jag fick borja kliva omborda for att tullen och sakerhetskontrollen tog verkligen eeeevigheter!!!  Var ju lagomt nervos om att de skulle saga nagot om min mat som jag hade tagit med mig(alla konstiga ingredienser till min thaisoppa) :) Hade ju fyllt i pa customs declaration att jag inte hade nagot alls. och jag ville inte borja fraga dem i kontrollen heller da jag inte tyckte jag hade tid.. men som sagt. allt gick som smort i alla fall o allting kom fram.. (till och emd jag) :) 20 minuter tidigt till och med!
Var helt underbart att traffa D igen ocksa! Kandes precis som vanligt, inte alls sadar konstigt som folk berattat att de kanske kunde gora. Var helt som vanligt fran forsta sekunden, vilket kandes helt underbart bra. Bade han och jag var dock helt slut efter en lang resa och en riktigt dryg dag pa jobbet. Sa vi akte bara in till PB och at sushi till middag(lika underbar soma lltid) och sedan hem till encinitas dar det blev en valdigt tidig sang (sadar atta halv nio).
Nu ar kl dock sju pa morgonen och jag ar KLAR vaken! Funderar pa att ga och ta en dusch och sedan kanske borja packa in alla mina saker i garderoben:) hoppas de farplats bara. sedan tankte jag ta en promenad i det underbara vadret. Inte nagon sol an sa lange, en varmt och skont ar det i alla fall.. Kansdes helt underbart igar nar jag flog in over san diego och sag alla palmer och sma hus med uteserveringar fulla med folk.. - NEJ, jag kommer inte sakna snon! :)

Torsdag

Äntligen är jag på väg!! Eller... För att vara exakt har jag ju varit påväg sedan 2040 igår kväll. Men nu sitter jag på arlanda och inväntar mitt plan som kommer om en sisådär tre fyra timmar.. suck.. men all väntan är värd det. Speciellt! Igår.. När jag gick till mamma från pappa och höll på att bokstavligt talat frysa ihjäl. Dock var det bara tio minusgrader och jag hade min varma dunjacka.. Så jag förstår egentligen inte varför jag frös. Men i vilket fall som helst höll jag verkligen på att göra det.(frysa ihjäl alltså;)) Men kunde då tänka att om mindre än 48 timmar. då är jag i soliga californien och kan spring runt i klänning och sandaler. (jo de kan nog få vem som helst att må bättre :) )

Bussresan gick i alla fall riktigt bra, även om både jag och sarah hann bli lite oroliga där en stund när vi stod och väntade på busstationen och det inte stod något om någon buss ner till sthlm. och när det väl rullade in en, så var det ybuss och inte swebuss express som jag bokat med. tänkte va fasen nu då? kommer inte min buss? visst är det väl onsdag? men sedan visade det sig att det var samma buss;)

Halsov i alla fall hela vägen och är nu framme på arlanda som sagt. Ska ta och äta lite av min mammas tonfisksallad och kanske börja läsa en ny bok. känner mig fortfarande rätt slö så förhoppningsvis kan jag nog få sova en stund till på det andra planet också!


Bye bye sverige. Hallå San diego!


Onsdag

Vaknade inte riktigt så tidigt som jag trodde att jag skulle göra. Dock inte långt ifrån. Kl 515 i morse vaknade jag. Helt klarvaken. Kunde inte somna om, så jag gick ner, drack en kopp te. Såg en stund på nyheterna. Ringde David. Kollade igenom mina saker för att kolla så att allting stämde.. igen. Pengar, papper, pass, biljetter.. Allt verkade stämma. Vägde bagaget igen. Några kilo över i varje väska. Åt frukost, duschade städade ur det sista ur rummet, dammsög och torkade golvet... Riktigt duktig kände jag mig.

11.00 gick jag över på rickis för att luncha med Carina Pelle och Lilian, var roligt att se dem igen. Gick hem strax efter 12, fixade o donade lite till. Ringde Malin som kom förbi och drack kaffe med mig. Pratade även en stund med C. Mysmys. Saknar min vingman. Vem har jag nu när vi är på skilda kontineneter?

Nu har pappa kommit hem o tycker jag ska städa nedervåningen. Men det vill jag inte. Känsn som jag har tusen saker att göra. Fast det är egentligen bara ica, träffa emma och anna och sedan vänta på att kl ska bli åtta. undra om jag kan klämma in lite städning där? Egentligen vill jag bara sova o inte vakna upp förrän i morgon.. Undar om man kan göra så?

Nä, jag kanske ska vara snäll o hjälpa till.

Tjingeling


Tisdag

Imorgon kl 2040 går min buss från umeå busstation ner till arlanda där jag ska vara framme kl 0515 tiiiidigt på torsdag morgon. 1020 lämnar jag Sverige, landar 1230 (lokal tid) i chicago, 1530 bär det vidare till San diego där jag landar kl 1743 på SD´s internationella flygplats! Jikes! Börjar bli lagomt nervös!! Har packat ner det sista i väskorna. Båda under 20 kg. Duktigt! Nu återstår det bara att se om jag får ta med mig min påse med diverse thaimat och kryddor in i landet utan att någon ska klaga! Gah, vad nervös jag blir. Är nästan nervösare nu än jag var innan jag åkte för att vara borta ett helt år, samtidigt som jag inte kan vääänta på att få landa. Komma ut ur gaten o bara krama om och pussa på David =)

Sista riktiga dagen här hemma har varit toppen bra! Sade hej då till Ploy i morse då hon åkte iväg till thailand. Tog sedan en promenad med min underbara Anna o lilla Allis vid tio tiden. Var sedan en sväng förbi BM för att kolla blodtrycket. Gick sedan hem, åt lite av mina" skitenkla " nudlar. Tog sedan med mig en påse hemgjorde vårrullar till min älskade kusin inne i stan där vi åt dem till lunch och bara myste hela dagen med världens sötaste Emil. Vid fyra tiden kom pappa och hämtade mig i stan, åkte då förbi en sväng hos mamma för att sga hej innan hon sprang iväg med hunden. Fick även träffa min söta syster som klippt sig riktigt fint! Kl 18 gick jag till Emmeli där det bjöds på middag. Fläskfile med gräddsås, hemmagjord klyftpotatis och baguetter. Till efterrätt blev det halvt hemgjorda semlor ! En helt underbar dag alltså! Kommer sakna alla mina underbara vänner här hemma. Inser verkligen vad människor betyder för en då man inte träffar dem så ofta!

Nu har jag precis packat klart, städat, hängt tvätt o satt på en ny maskin, nästan läst ut nobels testamente och ska äntligen lägga mig och sova för jag är helt dead då jag varit vaken sedan halv sex i morse! Får se vilken tid jag vaknar i morgon och inte kan somna om.. Fyra?

God natt

Bilder från helgen

Fredag + Inflyttningsfest hos Magnus och Heidi



Rockband och Singstar hemma hos magnus o heidi

Mina älsklingar







Lördag - Återträff med tjejerna från gymnasiet

Försfest hos Ida på ålidhem



Emmeli på G ute på Rex

Söndag - Grillning ute på nyby

Backen som jag och Emmeli fick för oss att åka sopsäck utför. Sopsäcken utför gick helt ok. Klättringen uppför... Inte lika smidigt! Snö upp till höfterna och noll fäste för fötterna = ingen vidare kombination.



varm choklad... Mmmmums

Torsdag


Vaknade upp rätt sent... Vilket börjar bli en vana då jag är uppe tidigt på morgonen för att kunna ringa till usa o sedan går isäng igen.. Vaknade i alla fall vid elva då det blev frukost o lite lat tid fram till två tiden då Emmeli kom och plockade upp mig med sin lilla syster Ida. Åkte iväg till brännland där vi gick på Leos Lekland (blev inget bad).
Ett helt sjukt roligt ställe:) Hade bara önskat att de fanns ett sådant när man själv var barn o hade kunnat njuta mer av det. Kan bara tänka mig hur jag Magnus o Mikael hade kunnat springa runt där som riktiga vildingar! ;) Men det var rätt kul ändå, den oranga tiger kanan gick utav bara fasiken också, höll på åka på några ungar som fick för sig att springa ut framför den precis som jag laddade nerför ! Haha



Kvällen spenderades hemma hos mamma på middag där de blev fisk o spenat, o sedan en promenad med efterföljande te stund o klädkoll med min älskade vän Emma. Kommer att sakna min tedrickade vän nu när jag åker! ( få se om hon kan lyckas spara ihop lite pengar o komma och hälsa på mig:) )


Camilla Jag och Emma, Okt 2008

I morgon blir det bara lugna gatan för min del ( i alla fall på dagen ) för på kvällen blir det fest hos min bror Magnus och Heidi. Jag, Sarah o eventuellt Emmeli ska dit o röja :) Ska bli kul. Sedan utgång på lördag också, så håll tummarna för att jag klarar mig undan att bli bakis!

Tjingeling <3


Onsdag


Idag är det exact sju dagar tills jag åker till stockholm och exakt åtta dagar(typ 7,5 för att vara mer precis) tills jag sitter på flyget påväg till san diego! Så underbart! Så nu packas det och fixas det förfullt så att jag ska komma ihåg allt som jag behöver med mig! Har varit på thaiaffären inne í stan idag med pappa o ploy och köpt lite ingredienser så att jag kan göra min underbara soppa när jag är på andra sidan jorden också! Sen var vi även förbi borta på strömpilen där min älskade pappa köpte en superfin paljett jacka åt mig, och sedan även en telefon (dock som jag ska betala tillbaka då jag har pengar). Sjukt skönt med en fungerade telefon igen. Så att jag kan skicka o ta emot sms o faktiskt se vad jag skriver!





Nu ska jag pappa ploy mikael o nikita se på sherlock holmes. I morgon blir det bad i holsund med emmeli hennes syster Ida och Kevin!

Tjingeling

Måndag.


Har precis slutfört mitt bakprojekt som jag skjutit på i över en vecka nu. Hade lovat att baka både bullar, chokladbullar o potatisbakelse åt ploy. Nu är allt färdigt. Äntligen. Inte för att det är så fasligt jobbigt att baka själva kakan, utan allt stök efteråt kan ju ta död på en! Tusen formar o tallrikar o vispar o slickepotter! Usch o fy!

Är barnvakt åt Kevin också, så han har faktiskt hjälpt mig. Så duktig är han. Ska snart ta o stoppa i säng han o se om jag får nå fin besök av Emmeli innan jag börjar jobba!


Måndag


Vaknade kl sex i morse.. Bara för att jag klivit upp tidigt nu två dagar i rad.. Vänjer mig så sjukt fort.. Kanske är lika bra ändå. Känns som jag har massor av saker att göra. Men jag vet inte riktigt vart jag ska börja.. Vad jag behöver ha med mig. Tycket att jag borde veta det nu efter så många resor.. Men icke. Står helt handfallen o bara glor på min öppna resväska!

Måste försöka gå o sova en stund till också, ska jobba natt inatt på borgmästargården inatt. Skönt! Hoppas jag får jobba lite till också innan jag åker så jag hinner få lite pengar i mars också!

10 DAGAR!

RSS 2.0