Sondag

Vaknade upp hemma hos natalie vid tio tiden av att leighton ringde och fragade om vi ville hanga med honom och genelle pa en liten segeltur i downtown san diego. Dock var vi tvugna att skynda oss for baten gick om en halvtimme.. Sa jag och D skyndade och gjorde oss i ordning och tog bilen o korde mot DT. MEN... Trafiken var helt sjuk och vi fastanade i trafiken pa vagen dit sa vi missade baten :( Dock var vi inte sa ledsna for det da bade jag och han var lite bakis och inte trodde vi skulle klara oss sa bra pa en guppande bat i flera timmar. Sa vi akte till wings and things istallet och at suuupergoda kycklingvingar med bluecheese dipp(ni som inte provat de.. DA REKOMENDERAR JAG DET STARKT) helt sjukt gott!
Akte sedan hem och for o handalde lite da vi istallet for att aka pa batturen bjod over Liz och Paul for en liten BBQ och pool hang :) Hade en supermysig dag da vi grillade for forsta gangen i ar, vitloksmarinerad kyckling och en stek.. Mmmums.. Vid 3 tiden kom aven Genelle och Leighton da de var tillbaka fran batturen. Stannade vid poolen fram till 5 tiden da vi akte och kollade pa ett hus som Genelle o Leighton lagt ett bud pa. Supergulligt i ett jatte fint community med pool o jacuzzi o superfin utsikt. Hoppas verkligen de far det!

Akte sedan och hyrde tva filmer, bestallde hem sushi och lag resten av kvallen utslagna pa soffan. Sag terminator the salvation och brothers.. Vet inte om jag gillade terminator sadar super mkt, men brothers var helt klart en superbra sevard film. Gillade den riktigt starkt!

Bestamdes aven att vi nasta lordag ska kliva upp tidigt och aka till cedar creek falls for en hike. Superfint stalle dar det tar unifar en och en halv timme att hika till en liten sjo dar de har vattenfall och lianer  :) Ser verkligen fram emot det. Tror det kommer bli superkul!! Nu ar det mandag igen och solen skiner och jag ar pa ett helt underbart humor av nagon anledning :)

Har ar lite bilder pa cedar creek falls som jag stal av Shaun som var
dar i lordags bara for att visa hur vackert det ar.













Kan livet bli battre an sahar?


Lordag

Vaknade upp vid nio tiden och akte sedan hem med Natalie till PB dar David plockade upp mig. Vi akte hem och tog en snabb dusch innan det blev att kora tillbaka till PB dar det var dax for oss att kolla lite lagenheter.
Vi har kollat efter lagenheter i over en manad och sparat sakert 30 st som vi tyckte om. Dock hade david pa nagot vanster lyckats att dra ner det till ynka tva stycken vilket var ratt skont.
Akte till de forsta lagenhets complexet vid 11 tiden, men hyresvarden var inte dar utan ville att vi skulle ater komma vid 3 tiden da hon hade tid att visa oss lagenheten. Sa vi for och at lite frukost och akte sedan hem till Natalie for att gora henne sallskap pa ett classy barcrawl i PB. Gick forst till Nicks, sedan till en annan bar som jag inte kommer ihag namnet pa och sedan en till innan jag och D tyckte det var tid for glass :)
Vi akte da till coldstone, at en supergod vanilj glass med caramel och snickers i. Motte sedan upp med Fred da kl var 3 och akte och kollade pa lagenheten.

Lagenheten som fanns tillganglig den 22:a april kunde vi dock inte titta pa eftersom en person fortfarande bodde dar. Sa hyresvarden tog oss till en annan lagenhet med en annan planlosning ( men med samma stil ) som vi fick kolla pa. Och jag kan lova att bade jag, fred och david blev heeeelt foralskade. Det var en gigantisk lagenhet pa over 120 kvadrat. Gigantiskt vardagsrum och matplats. Tva stora sovrum, the master med anslutande badrum och walk in closet och det mindre sovrummet hade sin toa i hallen mitt emot sovrummet men aven det med en stor walk in closet (jag sag bara vart alla mina skor skulle fa plats ) ;) Koket var vitt, fint och ljust (hela lagenheten var ljus med gigantiska fonster), fran vardagsrummet kunde man ga ut pa en enorm balkong med utsikt over poolen och havet (som ligger ca 100 meter nedanfor huset). Stora fina fonster och takflaktar i alla rum. Ah.. I vilket fall som helst.. Vi var IN LOVE... Problemet var bara att det har var inte lagenheten vi skulle fa.. Eller visst, det var samma fonster, den andra ar till och med storre. Men sovrummen ligger vagg i vagg vilket inte var en hit hos nagon av pojkarna. Dock fick vi veta att killen som nu skulle ha lagenheten vi kollade pa inte lamnat nagon handpenning an och fortfarande letar rumskompis.. SA OM.. (hall tummarna nu allihopa) han inte gor det. Finns det en chans att vi kan fa den.. Om inte annat tar vi nog den andra anda :) Sa, i slutet pa april bor vi i PB :)

Efter lagenhets kollen akte vi tillbaka till grant dar vi motte upp en ganska full natalie pa Cabo. Hangde sedan resten av eftermiddagen pa ytterligare fyra barer innan vi gjorde sallaskap med Brendan och Justin pa en hemma fest resten av kvallen. (fram till kl 11) da vi var helt slut efter att ha druckit sedan 12 00:P
Sa vi akte hem till Natalie gjorde lite mat och somnade som stockar pa hennes soffa vid 2 :)

Fredag

Jag kommer pa mig sjalv med att skriva pa fredag formiddag att det ska bli en lugn kvall och en lugn helg da vi egentligen inte har nagra planer. Men pa nagot vis sa verkar det som att det alltid slar fel. Men inte klagar jag for det. Jag alskar mitt liv och mina helger har. Alltid nagonting roligt som hander!

I vilket fall sa ringde Natalie mig i fredags och horde om jag ville hanga med henne och nagra kompisar ut i solana beach till en bar dar de hade ett live band som spelade med 80's tema. Jag tackade ja direkt och skyndade mig hem vid sex tiden dar jag gjorde mig i ordning sa gott jag kunde (hade inga 80's inspirerad klader) innan David sedan skjutsade mig hem till Natalie dar jag fick lana lite klader. Hade pa mig ett par vita spetsleggings med blommor pa, ett par lila korta shorts, vitt linne, balte i midjan och en jeansjacka tillsammans med en ... valdigt.. farglad sminkning och en sned hastsvans.. Maste saga att jag var riktigt fager.. haha eller inte :)

Tog i alla fall sedan bilen till solana beach dar vi for festade lite hemma hos Jeremy innan vi gick vidare till baren vid 930 tiden. Hade verkligen huur kul som helst hela kvallen. Var riktigt mycket folk och bandet var hur bra som helst. Spelade supermycket bra latar och jag, natalie o ash dansade som tokar hela kvallen. Fick till och med en inbjudan till att dansa pa scenen vilket vi sjalvklart gjorde..  :) Deryl tog massa bilder den kvallen sa jag hoppas han lagger upp nagra pa facebook snart sa jag kan sno dem.

Gick hem fran baren vid 1230 tiden da de stangde(helt sjukt tidigt), gick hem till jeremy dar det blev lite efterfest och en promenad ner till stranden i manskenet vilket var helt underbart vackert! Somnade sadar vid 3 tiden tillsammans med Natalie, Lex och Deryl i stackars jeremys sang. haha, han som agde lagenheten han sov i en sovsack ute pa altanen :P

Kul var det i alla fall :)


Fredag

Antligen fredag :) Nog for att veckan har gatt otroligt fort, sa ar det alltid skont med fredag. Rhett o Amanda ar borta hela helgen sa jag och D har huset for oss sjalva.. Mys! Inte for att jag tror att vi kommer vara hemma sa mkt anda.
Ska aka till PB ikvall och ata lite god sushi, och sen far vi se vad kvallen har att erbjuda da vi inte har nagra riktiga planer an. Men i morgon ska vi i alla fall tillbaka till PB och ga pa lagenhets jakt ! Ar sa exalterad! Ska bli sa roligt. Har sparat nagra lagenheter som ar superfina, och nagra mindre fina, och nagra sma hus ocksa. Skulle vara otroligt skont med ett eget lite hus:)

Nu ska jag ga ut och satta mig i solen och njuta en stund. Ar sa otroligt frusen nu pa mornarna, men pa eftermiddagarna kommer varmblodet fram av nagon konstig anledning. Sa jag ska ta en liten solstol och satta mig ute pa altanen o vanta pa att alex ska vakna ! :)


Tisdag


Sitter hemma och kollar pa lagenheter.. Har faktiskt hittat nagra fina som vi nog ska aka och kolla pa i helgen da det inte ser ut som vi har nagra planer an. Verkar aven som det ar ratt sa satt i sten att vi ska flytta ihop med Fred vilket jag tror kommer blir superbra da jag gillar Fred!

Kom hem vid sex tiden till annu en hemlagad middag <3 D hade gjort mig supergod kykling med ris o sallad. Var verkligen helt utsvulten ocksa sa det satt hur fint som helst. Tog sedan en dusch medan D satte pa registreringskyltarna pa bilen som han hamtat ut pa DMV idag, sa nu kor jag antligen lagligt igen.

Tog sedan den nu lagliga bilen och korde en svang till Ross dar jag inhandlade en kortarmad kofta och lite harsnoddar. For sedan vidare en svang till target och mat affaren dar de investerades i bland annat hostmedicin och en massa god mat :)
Ska nu ta och tvatta fardigt kladerna och sedan hoppa isang. Ar sa fruktansvart trott!!

God natt!


Tisdag



Kan ju borja med att saga att jag ljog lite i gardagens inlagg. Det var inte alls bokklubb igar, hade tagit fel pa dagen.. Det ar nasta mandag istallet.. Men det ar latt att ta fel pa dagarna nar de flesta ser lika dana ut ;)

Kom i alla fall hem strax efter sex igar kvall till en underbar pojkvan som hade varit sa snall och lagat mat at mig. Till och med lagt upp det pa tallriken och gjort fyllt en skal med min sallad ocksa ;) Att man kan bli glad for mindre. Han hade aven varit sa snall och vikt ihop alla klader och stadat undan. Sa otroligt skont att komme hem, fa maten serverad och allt ar stadat o fint!! Njot sedan av en lang, lang dusch innan resten av kvallen spenderades pa soffan med lite film. Var sa otroligt trott da jag inte lyckades komma isang i tid i sondags igen.

Har aven tittat pa en massa fina lagenheter. Eller fina o fina, vissa ser val battre ut an andra. Men standarden ar inte sa himla hog pa lagenheterna i pacific beach om man tanker pa hur mycket man far betala for dem.
En lagenhet med ett sovrum,badrum, vardagsrum och kok gar pa ca 1100 dollar i manaden, och da behover den inte ens vara sarskilt fin.

Aja, vi har lite tid pa oss, forhoppningsvis kommer de upp ett riktigt kap snart!


Mandag


Sa var helgen over. Igen... Now back to vardagen...
Lugn o skon dag och ikvall ska jag aka och hamta ut bockerna for bokklubben.
Ska bli spannande o se vad det blir for intriger ikvall !

Fick pengar idag ocksa, underbart.. Nu maste jag bara forsoka spara lite av dem ocksa, o inte shopppa upp allt..
Gick in pa forever 21's hemsida. Klickade fram saker for 400 dollar.. Inte ok..
Blir nog battre om jag aker till en av deras butiker istallet, provar 2000 plagg och kommer hem med tva jag gillar.. Budget budget!

Sondag

Underbara Underbara Underbara helg! Det ar det enda jag egentligen har att saga nu ! Har haft roligare an jag haft pa hur lange som helst, vet inte ens vart jag ska borja forklara for att ens fa en chans att fa det att lata ens halften sa roligt!


Borjan av dagen.. inte sa manga i vattnet


Precis innan vi gick hem.. over 5000 pers

Ligger i alla fall hemma i soffan nu, har precis sett did you hear about the morgans och old dogs, atit sjukt mycket sushi och bara latat oss hela dagen! Vilket verkligen har varit superskont da hela helgen annars varit helt tokig :)

I fredags kom jag hem strax efter sex, tog mig da en laaaang dusch och gjorde mig i ordning for att aka in till pacific beach for att mota upp med LC, hennes pojkvan, the lovetts och en massa annat folk nere pa stranden dar de hade en liten strandfest med en stor brasa, vin och lite mat. Dock blev jag och D sa sena in sa nar vi antligen kom fram till Rachael dar vi skulle plocka upp henne, Kelsey och Natalie var kl redan 915pm och parken dar de andra var stangde kl 10. Sa istallet for att aka och gora det stannade vi hemma hos Rachael och Kelsey dar vi borjade festandet infor lordagen med lite shots, poledancing och bara allmant skoj.
Somnade vid 2 tiden helt slut, snorvlig och om i kroppen. Hade dock hittat nasspray pa cvs sa jag var inte lika tilltappt och handikappad som dagen fore .. Tankt vad lite nasspray kan underlatta :)




varan flotte

Vaknade upp vid nio tiden pa lordagmorgonen av att en liten Natalie sticker in huvudet i sovrummet och ropar ; FLOATOPIA ! Superexalterad och redo att plocka ner bobby ray, aka hem o gora sig i orning. Sa jag och D tog oss upp ur sangen ocksa, gjorde oss i orning tillsammans med rachael och kelsey, plockade sedan upp Natalie igen for att sedan mota upp med Paul och Shaun for frukost. Fick da aven prata en stund med min underbara mamma som jag inte pratat med pa evigheter! Innan vi fick in frukosten hann vi aven med ett par 99cent mimosas, en av mina nya favoriter. Sa uppfriskande en varm sommardag!! At sedan en stor bacon burgare med bbq dressing for att lagga grunden for resten aav dagens drickande.





Efter frukosten akte vi vidare ner till mission bay dar det redan hade dykt upp sakert over 1000 pers. Blaste upp varan nyinkopta flotte med sittplater for fyra pers och liggplats for ytterligare fyra till. Tog mod till oss och gick ut i vattnet som dock inte ens var i narheten av sa kallt som jag trodde det skulle vara vilket var riktigt skont! Stannade i vattnet i ca fyra timmar dar vi traffade en massa trevligt folk, nagra mindre trevliga, en hel del toka och en massa massa alkohol! En tjej puttade i mig i vattnet ocksa, en riktig .... blev riiiktigt arg vill ja lova. Hade inte ens gjort henne nagot. Dock sa tog odet tag i det redan efter en timme da jag traffade en annan tjej som hade stulit hennes flotte! Jag high fivade henne och atervande da till min flotte, nojd och glad ! haha

Vid fyra tiden var det smockfullt med manniskor i vattnet, nyheterna rapporterade att det hade varit over 5000 pers i vattnet och en hel del pa stranden. Har dock inte fatt nagra bilder den har gangen heller da jag var smart nog och glomde min kamera hemme. Rachael tog dock med sig sin kamera i en zip lock pase som lackte o pajjade den.. Sa.. nop.. inga bilder den har gangen heller :(
I alla fall sa tog vi varan flotte och borjade ga mot bilen, pa vagen blev det dock bade ett och annnan brottningsmatch i sanden, sa medans david och natalie slappte ur luften ur flotten passade jag och kelsey pa att crasha en hemmafest precis bredvid stranden och ga in och lana duschen for att duscha av oss! ;) haha

Nar vi kom hem tog vi en valbehovlig 3 timmars nap i natalies sang innan det blev dax att gora sig i orning for att sedan aka vidare hem till Laurie dar det var fodelsedags kalas for hennes rumskompis Ash. Hade superkul hela kvallen aven fast det blev en hel del drama dar under kvallen. Forst hade nagon skrivit med ett lappstift pa toaletten Ash is a cunt, sa da blev det utslangning av alla tjejer. Forrutom mig, natalie, kelsey och nagra av Ash's basta vanner.. Kan inte fatta hur nagon kan skriva nagonting sadat pa hennes egna fest.. Finns manga dummskallar darute.

Vid tre tiden blev det dock ett hastigt slut pa festen da tva idioter borjade slass sa alla blev utslangda.. Tog da varat pick o pack och gick hem till Shaun dar det blev lite efterfest innan vi akte hem till Natalie dar vi crashade pa soffan vid fem tiden. Sov som en kratta hela natten da soffan inte riktigt rymde mig och david, och jag hade min nasspray hos rachael fortfarande och mitt huvud varkte och vaggarna verkade rora pa sig.
Vid 10 tiden vaknade dock alla till i huset sa natalie kunde skjutsa oss till bilen som vi lamnat pa andra sidan PB och kunde aka hem och sova i varan egen sang .. Anda tills kl tre :) Underbara underbara sang ;)

Det ar i alla fall allt som hant i helgen.. Sa jag hoppas mamma att du ar nojd nu over uppdateringen och att jag fortfarande lever utan att ha drunknat eller druckig ihjal mig ;) God natt!


Fredag



Jag ar trott och jag ar sjuk och det ar floatopia i morgon vilket gor att jag nu aven ar deppad!
Suger att vara sjuk.. Kom hem strax efter sex igar efter att ha suttit i bilko i over en haltimme (vilket ar varje morgon och varje kvall da vagen som dessutom ar fem filig ar for liten ), var helt slut utan att egentligen ha gjort nagonting anstrangande pa hela dagen. Eller den dar svangen till parken, eller promenaden pa 40 minuter... Det tog nog livet av mig.

Hade i alla fall varldens sotaste pojkvan som vantade dar hemma och tog hand om mig. Gjorde middag at mig och fixade sedan sa vi kunde se film (halvsovandes) resten av kvallen. Fick aven en valbehovlig ryggmassage da lilla Alex maste vaggas till somns.. Hmmm..

Idag ar det i alla fall fredag sa det far en val att ma lite battre, ska snart ta och aka hem och ata lite middag for att sedan eventuellt aka hem till Rachael. Ar inget bestamt an men det skulle underlatta for morgondagen :)
Ska aven forsoka hinna med att titta pa en ny bil och ny lagenhet i helgen.. Nanstans mellan fest 1 fest 2 och fest 3 borde det val kunna hinnas med?


Onsdag

Forsta dagen gick riktigt riktigt bra. Spenderade den forsta timman tillsammans med mamman och pappan och sedan eftermiddagen med Christine o Alex. Hade riktigt trevligt, tog en lang promenad i den underbara varmen ner till stranden och forbi parken. Tror det har kommer bli riktigt bra.

Vadret har idag och igar varit helt underbart, har aven slatt ett varmerekord nere i San Diego ocksa, 91F (32 C) mitt pa dagen.. och det ar bara mars! :)

Sitter just nu och har precis atit lite middag, carnitas:) typ burritos med kott. supergott :)
Tittar aven pa nyheterna nar de har ett inslag ikvall om den kommande lordagen da det ar floatopia time!
Sist jag kollade var det over 9000 pers som hade rsvp pa eventet pa fb! Kommer bli galet!:)



Tisdag



Igar var det dax for bokklubb.. Ja, bokklubb. Jag har tydligen gatt med i en sadan ocksa! Jag tror jag borjar bli gammal... Men jag tycker ju om att lasa bocker, sa varfor inte tankte jag.. Nar jag kom dit var jag dock fruktansvart glad over att jag tog med en flaksa vin. For det behovdes!!!  Visade sig att det var en bokklubb dar det laser bocker och sedan diskuterar dem ur ett.... Kristet perspektiv.. Jepp.. Ni laste ratt!! Jag hade hamnat i en rkisten bokklubb, med nagra av davids kompisar som jag traffat och hangt med flera ganger utan att ana den minsta krista attityden nagonstans! well.. vi kan saga sa har att vinet kom val tillhanda da det under kvallen blev bade en och annan lite hetsigare diskussion... Dont take me wrong. Jag alskar de har tjejerna, men det var inte riktigt vad jag forvantade mig nar jag kom dit. For D hade visst missat att beratta den detaljen for mig.. (jo han dog av skratt nar jag kom hem) I annat fall, jag ska nog anda ga nasta gang, men da for alkoholen och udnerhallningen ;)



Maggie, Genelle o Jag i lordags pa bar west

Paul o Jag


Sondag

Hade en riktigt underbart rolig kvall igar.
Jag, D, the Lovetts och Paul akte ivag till bar west for lite drinkar och dans.
Traffade aven Maggie igen, varldens sotaste tjej som jag hade hur roligt med som helst hela kvallen.
Dock var promotionfesten inte riktigt vad jag forvantat mig. Men, jag hade jatte roligt anda:)
Akte hem ratt tidigt tidigt da vi bada var valdigt trotta efter en lang fredag, tog en svang forbi mcdonalds pa vagen hem ocksa da jag var fruktansvart sugen pa en burgare :) att de alltid smakar sa himla bra nar man fatt i sig nagra drinkar va ? :)

Har aven haft en supersondag idag, suttit inne och atit god mat och tittat pa film pa eftermiddagen, och formiddagen spenderade jag tillsammans med amanda och cyntia nere pa stranden :) Jatte skont, dock lite blasigt vilket inte var riktigt lika underbart :)


Fredag


D kom hem igen strax fore fem, sa da blev det att stressa ivag ner till Devons overraskningsfest. Hon ar verkligen hur sot som helst den tjejen, man blir alltid lika glad nar man traffar henne. Hon hade blivit befodrad och var jatte glad da hon nu kommer att fa resa jatte mkt, bland annat till australien som jag forstod det. Blev fruktansvart avis. Vill ocksa resa mkt :) Och speciellt till Australien.

Stannade dar en timme uniefar innan vi akte vidare till PB dar det blev lite pregameing hemma hos Nathalie med diverse udda underhallning. Hon hade namligen installerat en strippstang inne i koket/vardagsrummet vilken till en borjan kan lata lite udda. Men jag har nu full forstaelse for vad man har en strippstang till :) Guuud vad roligt vi hade, hon larde mig en massa trix om hur man skulle anvada den, och jag lovar att jag har inte daligt ont i kroppen idag!! Gud armarna och ryggen och magen varker. Plus att jag har sakert ett tiotal blamarken av stangen ocksa! haha

Vid elva tiden drog vi vidare till nagra olika barer dar det blev lite AMF's och Margaritas och jatte mycket dans.
Dock avslutades kvallen lite daligt, men de ornade upp sig som tur var.

Nu sitter vi och tittar pa 30 days of night (vardelos film btw) och ska senare ta och gora oss i ordning for att aka ner till PB igen dar vi ska aka pa en promotion fest for en av D's kompisar som har ett eget kladmarke. Aterstar att se om de ar natt bra ;)

tjingeling


Fredag

Underbara fredag! Ah vad jag alskar helger, da kan jag umgas med D hela dagarna och bara njuta!
Har varit ute pa en lang underbar promenad i det saa fina vadret!! Har aven fatt en jatte snygg branna (eller inte) efter mina traningsklader .... Maste forsoka solas bort...

Ska nu ta och gora mig lite lunch och sedan vanta pa att D ska komma hem igen da vi ska aka ner till pb for en overraskningsfest och ett fodelsedagsparty :)


Torsdag


Hoppas Hoppas Hoppas!
Om... Isf blir det har min forsta investering, 269 dollar for tre dagar
far se det som en fodelsedags present till mig sjalv ;)





Nu ar aven shufflen laddad med 200 nya latar, sa nu ska det ut och springas!
Onska mig lycka till! ;)


Onsdag

Kom precis hem efter att ha varit pa sushiya i Del mar tillsammans med D, Deanna, Kelly och hennes pojkvan som jag aldrig kommer ihag vad han heter.
Gjorde dock bort mig innan vi fatt in maten da jag sa att jag aldrig atit dalig sushi.. Ta i tra.. Eller hur.. Funkade inte direkt den har gangen. Fick in en konstig pokie rulle som smakade en som en blandning utav sura skor och ra fisk.. Inte en bra kombination. Dock var resten helt ok. Men jag tror vi haller oss till misohareny, eller pb sushi i fortsattningen :)

Onsdag

Annu en halv vecka har passerat. Vad gor jag med tiden egentligen?
Klev i alla fall upp ratt tidigt idag (last fore kl 10) for att gora mig i ordning och kora ner till
Del mar.
Ja ni som jag har hallit uppdaterade via chatt vet vad jag pratar om.
Gick i alla fall riktigt bra sa nu haller jag tummarna :)

Ikvall blir det sushi med Deanna, mums. Nytt stalle sa jag hoppas sushin ar bra! Tycker inte om att spendera pengar pa dalig sushi! ;)


Sondag

 

Sammanfattning av helgen ;

I fredags blev det fodelsedags kalas for Davids kompis flickvan Laurie.
Hade supertrevligt och traffade en massa jatte trevliga manniskor. Vissa lite trevligare an andra med diverse underliga forslag. Men annars superkul. Spenderade natten hemma hos Dallas innan vi akte hem tidigt pa lordag morgon for att fortsatta sova. Dallas soffa kan inte riktigt jamforas med D's underbara sang. King size is the shit ;)
Nar vi antligen tagit oss ur sangen blev det till att gora en massa arenden, akte bland annat till costco dar vi inhandlade en massa mat och snacks. INGET Godis den har gangen heller, och allt detta inte godis atande tror jag faktiskt har varit bra for mig da jag inte har nagot riktigt godissug just nu! :) Knaprar pa en trailmix blandning eller apple chips istallet :) (vilket jag kan rekommendera, det ar supergott)

Vid fyra tiden akte vi och motte upp med Deanna och tva av hennes kompisar for att se Alice i underlandet i 3D.
Tyckte inte den var sadar supermkt att hurra for, men jag kan rekomendera att se den bara for att det ar sa haftigt att se filmer i 3D :)

Efter filmen akte vi hem och umgicks lite med A, R, Gina och hennes pojkvan. Stacy kom aven over och kollade pa en sen film med oss. The hurt locker. Faktiskt riktigt bra.

Sondagen har spenderats till stor del hemma. Tog en lang promenad pa formiddagen mitt emellan allt regn. Lyckades nastan unvika det helt och hallet.. Nastan.. Blev en liten skur pa vagen hem. Men det var bara skont da det ar riktigt varmt ute.

Nu ska vi ata lite glass och se en till film ;) ( japp mkt film, men finns inte sa mkt annat o gora nar det regnar ute) :)

  

   

 


Torsdag

Dags for dagens lilla promenad i mina nyinkopa traningsklader. Tror nog det faktiskt ar forsta gangen i mitt liv sa har langt som jag faktiskt har ett matchat set! :)







Sen ar jag aven helt overlycklig. Den 20 mars ar det dax for floatopia igen! Wohoo. Can't wait.
Var sa sjukt roligt forra gangen, och jag tror inte det kommer bli sa mkt trakigare den har gangen.
Just nu over 3500 pers som ska dit!






bast jag her mig ut pa en promenad om jag nu ska visa mig i bikini om tre veckor ;)


Onsdag

Halv vags igenom den har veckan ocksa. Jag maste vara expert pa att fordriva tid genom att egentligen inte gora nagot vettigt! haha Har i alla fall bestamt mig for att det inte blir nagon promenad igen forran jag har kopt mig ett par nya skor! Mina fotter varker.. Inte bra.. Hittade dock en helt ny rutt att ga igar. Jatte mysig. Runt hela "berget/kullen" som vi bor pa. Tog mig ungefar en tumme och en kvart att ga den igar. Funderar pa att ta den fast andra hallet nasta gang. Fast da lar jag val do for i stort sett halva vagen ar i sa fall uppforsbacke.. Inte sa brant. Men anda?

Sa idag hade jag tankt fordriva tiden med att aka och kopa ett par nya skor, sedan kanske titta in pa ross :)
Sen ikvall far jag se om det blir att aka pa en restaurang dar de har nagon sorts alice i underlandet tema grejs.. Aja, var davids kompis som undrade om jag ville folja med. Men jag kanner henne inte o har bara traffat henne en snabbis i typ fem minuter. Sa vi far se. Amanda kanske skulle me sa i sa fall far jag :)







Hall tummanra!


Tisdag

Har ni nagonsin bara vaknat upp och kannt er sa dar helt lyckliga utan att egentligen veta varfor?
Det ar en underbar kansla? Eller hur?


 fiskpuss!


Mandag

   

   
Basta sushin jag nagonsin haft
 
Liten promenad pa sondagen ner till stranden 
    
Meditation garden
   
  
  


Mandag

Helgens sma inkop


Topp - XOXO
 
Topp - Passport

Armband - Guess

Plattang - PHI


RSS 2.0