Lordag

Vaknade upp vid nio tiden och akte sedan hem med Natalie till PB dar David plockade upp mig. Vi akte hem och tog en snabb dusch innan det blev att kora tillbaka till PB dar det var dax for oss att kolla lite lagenheter.
Vi har kollat efter lagenheter i over en manad och sparat sakert 30 st som vi tyckte om. Dock hade david pa nagot vanster lyckats att dra ner det till ynka tva stycken vilket var ratt skont.
Akte till de forsta lagenhets complexet vid 11 tiden, men hyresvarden var inte dar utan ville att vi skulle ater komma vid 3 tiden da hon hade tid att visa oss lagenheten. Sa vi for och at lite frukost och akte sedan hem till Natalie for att gora henne sallskap pa ett classy barcrawl i PB. Gick forst till Nicks, sedan till en annan bar som jag inte kommer ihag namnet pa och sedan en till innan jag och D tyckte det var tid for glass :)
Vi akte da till coldstone, at en supergod vanilj glass med caramel och snickers i. Motte sedan upp med Fred da kl var 3 och akte och kollade pa lagenheten.

Lagenheten som fanns tillganglig den 22:a april kunde vi dock inte titta pa eftersom en person fortfarande bodde dar. Sa hyresvarden tog oss till en annan lagenhet med en annan planlosning ( men med samma stil ) som vi fick kolla pa. Och jag kan lova att bade jag, fred och david blev heeeelt foralskade. Det var en gigantisk lagenhet pa over 120 kvadrat. Gigantiskt vardagsrum och matplats. Tva stora sovrum, the master med anslutande badrum och walk in closet och det mindre sovrummet hade sin toa i hallen mitt emot sovrummet men aven det med en stor walk in closet (jag sag bara vart alla mina skor skulle fa plats ) ;) Koket var vitt, fint och ljust (hela lagenheten var ljus med gigantiska fonster), fran vardagsrummet kunde man ga ut pa en enorm balkong med utsikt over poolen och havet (som ligger ca 100 meter nedanfor huset). Stora fina fonster och takflaktar i alla rum. Ah.. I vilket fall som helst.. Vi var IN LOVE... Problemet var bara att det har var inte lagenheten vi skulle fa.. Eller visst, det var samma fonster, den andra ar till och med storre. Men sovrummen ligger vagg i vagg vilket inte var en hit hos nagon av pojkarna. Dock fick vi veta att killen som nu skulle ha lagenheten vi kollade pa inte lamnat nagon handpenning an och fortfarande letar rumskompis.. SA OM.. (hall tummarna nu allihopa) han inte gor det. Finns det en chans att vi kan fa den.. Om inte annat tar vi nog den andra anda :) Sa, i slutet pa april bor vi i PB :)

Efter lagenhets kollen akte vi tillbaka till grant dar vi motte upp en ganska full natalie pa Cabo. Hangde sedan resten av eftermiddagen pa ytterligare fyra barer innan vi gjorde sallaskap med Brendan och Justin pa en hemma fest resten av kvallen. (fram till kl 11) da vi var helt slut efter att ha druckit sedan 12 00:P
Sa vi akte hem till Natalie gjorde lite mat och somnade som stockar pa hennes soffa vid 2 :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0