Lordag och 4th of July

Fredagen blev hur lugn som helst, jobbade pa formiddagen slutade strax fore ett.. Da tog jag mina saker o akte hem till Carro for att forsoka sola lite pa hennes bakggard. Men jag har borjat inse att ja inte kan sola om ja inte har tillgang till vatten. sa de blev inte sa mkt av den saken.. Vi la oss inne o sag tv isstallet:) Vi fem tiden insag vi att vi inte orkade gora sa mkt unde kvallen heller sa vi akte o kopte lite glass o godsaker o hyrde tva filmer, x files o Notorious! Superbra bada tva..

Lordagen blev d lite sovmorgon! Hade tankt aka in till stan tidigt.. Dvs vid 12 tiden, men sega som vi ar var vi inte pavag forran vi tva tiden ;) haha.. Efter att ha letat parkering en bra stund inne i stan tog vi taxi ner till pier 39 dar vi forst tog oss en drink i vantan pa resten av tjejganget.. Dock blev de lite sena sa de sluta med att vi intog festen sjalva ;) Var lite konstigt med tanke pa att vi inte kande dem som hade festen, men de gick bra anda. Alla var sa trevliga..
Festen den var pa en husbat som Einar (en norrman) agde tillsammans med en kompis..
Vi stannade dar hela kvallen, drack o dansade hela natten lang! Sag aven lite fyrverkerier !:)
Vi 230 tiden hittade dock anna en kille som skulle upp till novato sa vi akte med honom hem, skont o sova i sin egen sang :) Hade i alla fall hur kul som helst.!:) Nu vantas bara vegas :) aker torsdag kvall- sondag :) Weeiio! :D Can't wait!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0